Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti nektek mi a véleményetek...

Benjiro Hungaria kérdése:

Ti nektek mi a véleményetek erről az emberről?

Figyelt kérdés
13 éves lány, tojik a kutyájára, egész nap nem viszi ki, nekem kell (amit egyébként szívesen teszek), hisztizik mindenért, nem sportol semmitm, egész nap a telefonját nyomogatja, nincs érdeklődése semmi és senki iránt, nem tanul semmit, mint pl hangszer, lusta mint a...nem tudom mihez hasonlítani, DE szinte mindenki a barátja és szinte mindenkivel jóban van. És ő a hugom, és utálom hogy ilyen. Egyébként 15 éves fiú vagyok.

2016. szept. 9. 20:28
 1/10 anonim ***** válasza:
29%
el kell, hogy szomorítsalak, de a való világban a kapcsolati tőke sokkal többet ér, mint az a papír, amit az iskola ad. Amúgy meg, csak féltékeny vagy.
2016. szept. 9. 20:33
 2/10 anonim ***** válasza:
38%
A "testvéri szeretet". Nekem nincs véleményem róla mert nem ismerem, ha meg problémának érzed a szüleiddel beszéld meg. A szüleitek is hibásak, főleg abban hogy kutyája van egy olyan lánynak aki nem foglalkozik vele.
2016. szept. 9. 20:35
 3/10 anonim ***** válasza:
60%
Kapcsolati tőke? Komolyan, csak 13-15 évesek... Am, ez meg tök természetes viselkedés egy 13 éves lánynál. Te vagy a bátyó, légy egy kicsit megértőbb. Csak ezt tudom tanácsolni.
2016. szept. 9. 20:39
 4/10 anonim ***** válasza:
18%
Nem érdekel más mit kezd az életével, de ha nagyon mondani kell egy véleményt róla akkor azt mondanám hogy ugyanolyan unalmas gyökér mint a többi ember.
2016. szept. 9. 20:45
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem aranyos a hugod, szeresd!
2016. szept. 9. 20:46
 6/10 anonim ***** válasza:
34%
Neked mindennel bajod van?
2016. szept. 9. 20:58
 7/10 anonim ***** válasza:
40%

1.Egyálltalán nem ilyen minde 13 éves

2.gyereknek nem veszünk kutyát! Ebben a szüleid a hibásak

3.ha hisztizik akkor ne törődj vele ha valamit nagyon akar kérje szépen(am ebben is a szüleitek a hibásak ha nekem ilyen gyerekem lenne már rég nyakon vágtam volna)

4.hangszert/valamilyen sportot nem kötelező tanulni

5.ha nem tanul semmit abból neki lesz kára(pl: felvételi, érettségi később egyetem/fősuli gondolom nem az a célja hogy csöves legyen)

6.hidd el nemsokára egy hülyegyereknek hiszik majd a többiek és ő lesz az osztály hiszti-kriszti-lúzere..

12/L

2016. szept. 9. 21:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Ja és sokan írták, légy megértőbb miért kéne annak lenned?! Neki csak az a dolga, bocsánat KUTYA KÖTELESSÉGE ebben a korban hogy tanuljon hogy később szuper élete legyen. Az iskola nem arra való hogy egésznap hülyéskedjünk hanem arra hogy tanuljunk! Ilyenkor mihez kéne megértőnek lenned? Semmire nincs gondja! A szüleid eltartanak titeket cserébe viszont nektek minden erőtöket a tanulásra kell fordítanotok!

Ugyanaz a 12/L

2016. szept. 9. 21:15
 9/10 anonim ***** válasza:
#8 Sokat nem tudsz még az iskolákról.
2016. szept. 9. 22:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Hogy érted hogy nem tudok sokat az iskoláról?
2016. szept. 10. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!