Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az emberről, vagy hogy neveznétek ezt az embert?

Figyelt kérdés

Nem mondja ki a véleményét, ha éppen nem ért egyet, vagy éppen pont szembemegy a többség véleményével és nem akar konfrontálódni emiatt, vagy nem akarja hogy az imázsa csorbuljon.

Azonban, ha fölényesebb helyzetbe kerül, vagy komolyabb, befolyásosabb pozícióba, akkor minden olyan véleményének hangot ad, amit eddig elhallgatott és most már nem tart a konfrontációtól.

Tehát van egy figura, aki bólogat egyetért. Nem hazudik! Nem hazudik, mert amivel egyetértett azzal amikor erő pozícióba kerül is egyetért. Csupán a tömeggel ellentétes véleményeket nem hangoztatja.

Egyik haverom erre mondta, hogy "kinyílt a csipája".

Ti mit gondoltok erről?

2016. aug. 20. 13:08
 1/3 anonim ***** válasza:
73%
Simán csak konfliktuskerülő, de nem megalkuvó. Én is ilyen vagyok.
2016. aug. 20. 13:11
 2/3 anonim ***** válasza:
62%
Alamuszi nyuszi nagyot ugrik.
2016. aug. 20. 13:30
 3/3 MZ.per.X ***** válasza:
100%
Nem tudom hogy nevezzem, leginkább taktikus. Ha az ember előre akar jutni, akkor tudni kell csendben is maradni adott esetben.
2016. aug. 20. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!