Azt hiszik dicsőség így parkolni?
Figyelt kérdés
A méreg öl meg mikor látom,hogy különböző pubok előtt egyesek bárhova leparkolnak.Megjönnek a 15-20 millás audival,bmw vel vagy mercivel és konkrétan az útra parkolnak,mert Ők megtehetik ezt(Gondolom,hogy a teraszon minden vendég lássa,hogy milyen autóból száll ki).Ha én a kis oppelkémmel megállnék ott 10 perc alatt meglennék büntetve,de nekik elnézik,hogy több órán keresztül parkolnak a semmiben.A másik kedvencem amikor bevásárlóközpontoknál az ilyen kaliberű autókkal úgy parkolnak,hogy két helyet foglalnak el,vagy direkt a rokkant parkolóba áll meg az X6 osával mikor 10 méterre lenne szabad parkoló és senki nem szólítja meg érte.Mi értelme ennek?Ettől "vagányabbnak" érzik magukat?2016. szept. 9. 20:01
1/1 anonim válasza:
Nagy része tényleg ilyen, persze van kivétel is bőven!
Az ilyen paraszt parkoló mellé kell úgy beállni, hogy csak egy féle módszerrel tudja a kocsiját kihozni. Neki menni úgy sen fog, mikor egy sz@ros lámpa 150-be kerül 🙂 Amúgy mikor előttem parkol így valaki, akkor szoktam neki szólni. Először normálisan, aztán már keményen, ha nem látja be a hibáját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!