Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nekem miért nem adódhat meg,...

Nekem miért nem adódhat meg, ami másoknak igen?

Figyelt kérdés
Nincs pénzem, se párkapcsolatom. Kb. semmit nem ér az életem.
2016. szept. 8. 15:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
38%
Attól még szereznek pénzt. Az más kérdés, hogy félretenni nem tudnak.
2016. szept. 8. 16:02
 12/17 anonim ***** válasza:
38%
Ne hallgass itt senkire. Munkával pénzt??? Ilyet még nem láttam. A kapcsolat meg nem pénz kérdése.
2016. szept. 8. 16:02
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem muszáj újk helyre születni, én eljöttem jó messzire, mindjárt jobban élek és normális párom van:)
2016. szept. 8. 16:29
 14/17 anonim ***** válasza:

És szerinted mi az oka, hogy nincs párkapcsolatod? Mert ha a külsődez okolod, csak szólok a szépség relatív, vannak akiknek a kövér nők tetszenek, vannak akiknek a cicababák.

Engem férfiként sokkal jobban vonz, egy átlagos külsejű (lehet teltebb is), de pozitív kisugárzású lány/nő/hölgy.

35/F

2016. szept. 8. 17:22
 15/17 anonim ***** válasza:

Semmi nem adódik alanyi jogon, max a levegő.

Kicsit ki kéne húzni a fejedet a hátsódból, és tenni azért, amit el akarsz érni.

2016. szept. 8. 17:51
 16/17 anonim ***** válasza:
De elegem van az ilyen magukat sajnáltató emberekből....Gondolod, hogy csak te vagy így ezzel?? Azt hiszed csak és kizárólag neked nem jutott? És ezen múlik neked az élet értelme? Szép...képzeld nekem sincs párkapcsolatom, pénzem is úgy van, hogy rendesen be kell osztanom, mégis van értelme az életemnek, nahát...ahelyett, hogy itt siránkozol, hogy veled hogy elbánt az élet, próbáld meg értékelni azt, amid van és talán lesz valami értelme az életednek...
2016. szept. 8. 20:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Van pénzem, nincs kapcsolatom. Ugyanott vagyok, mint Te...
2016. szept. 8. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!