Nekem miért nem adódhat meg, ami másoknak igen?
Figyelt kérdés
Nincs pénzem, se párkapcsolatom. Kb. semmit nem ér az életem.2016. szept. 8. 15:26
1/17 anonim válasza:
Nem tudom, mások ezzel hogy vannak, de nekem a pénz és a párkapcsolat nem csak úgy "adódott", keményen meg kellett érte dolgoznom.
2/17 anonim válasza:
rossz helyre születtél. szüless újra. bár ez se garancia semmire.
3/17 anonim válasza:
A legtöbb ember dolgozik, onnan van pénze. Ha van két kezed, te is tudsz.
4/17 A kérdező kommentje:
Akkor öljem meg magam?
2016. szept. 8. 15:32
5/17 A kérdező kommentje:
Amúgy dolgozok, de milliomos soha nem leszek.
2016. szept. 8. 15:32
6/17 anonim válasza:
Pénzt baromi könnyű szerezni. Csak dolgozni kell, de bűnözésből is lehet szerezni.
Párkapcsolat már nehezebb mert két ember kell hozzá. Viszont, ha lesz pénzed az is könnyebben fog menni.
Ennyi az egész, szóval nincs veszve semmi.
7/17 A kérdező kommentje:
Ha lenne pénzem, lemerném fogadni a pasik tapadnának rám.
2016. szept. 8. 15:35
8/17 Noren1989 válasza:
Akkor menj el qrvának. Mindkettő pikpakk meglesz.
9/17 anonim válasza:
Miert szerinted minden masodik ember milliomos? Es csak a milliomosoknak van parkapcsolata?
Bakker nezzar korul az onsajnalat helyett!
10/17 anonim válasza:
"Pénzt baromi könnyű szerezni. Csak dolgozni kell,"
hülyeség. Rengetegen dolgoznak, még sincs pénzük, hónapról hónapra élnek csöves körülmények között vajaskenyéren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!