Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezen a dolgon hogyan változtat...

Ezen a dolgon hogyan változtathatnék?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy kissé introvertált vagyok, nehezebben tudok megnyílni másoknak, de ugyanakkor úgy érzem, hogy ezen az introvertáltságon tudnék változtatni. Határesetnek tartom. 1-10-es skálán, ahol 1 a teljesen itnrovertált és 10 a teljesen extrovertált, 5-ösnek értékelem magamat. Könnyű az átjárás innen egyikből a másikba. Ha jobb napom van, akkor nagyon szociális tudok lenni, ha rosszabb napom, akkor meg kevésbé.

[Itt jön a lényeg!]

Azt vettem észre magamon, hogy nehezebben tudok ismerkedni idegenekkel, hogyha valami ismerősömmel vagyok egy társaságban. Többször is hívtak ismerőseim a baráti társaságával ide-oda és én el is mentem velük, jól éreztem magamat, de az ismerősöm mellett nem tudtam összehaverkodni a haverjaival. Viszont ha egyedül vagyok idegen társaságban, akkor ösztönösen késztetem magamat arra, hogy ismerkedjek és akkor jól mennek a dolgok. Hogyan tudnék változtatni azon, hogy ne zavarjon be az ismerőseim jelenléte, amikor új kapcsolatokat szeretnék építeni?

2016. szept. 7. 12:11
 1/1 anonim ***** válasza:
Én nagyon hasonló - ugyanolyan?? - vagyok ebbe, mint te! De nem minden emberrel kapcsolatban, azt hiszem, embere is válogatja, hogy kinek a társaságában nyílok meg, és kiében nem.
2016. szept. 7. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!