Te boldog vagy? Mit jelent boldognak lenni?
nem, de majd 1x az leszek.
Az, hogy nem rabszolga bérért dolgozom, és nem fáj a fejem havonta a betevő miatt.
Mindenkinek mást jelent a boldogság, mert mindenkit más dolgok boldogítanak.
Én perpillanat egyáltalán nem vagyok boldog, kifejezetten letörtnek mondanám magam. Ami pedig még rosszabb, hogy emberek között úgy viselkedek, mintha semmi bajom nem lenne, közben belül örlődök és szenvedek.
Igen, boldog vagyok.:) Engem leginkább az vidít fel, ha a családommal, barátaimmal olyan történik, ami őket is boldoggá teszi. Egy ilyen apróságtól napokig képes vagyok mosolyogni.
És te kedves kérdező? Te boldog vagy?
Ha megkapom a NAV részletfizetést, és végre aláírjáka bérleti szerződésemet, akkor hihetetlenül boldog leszek!
Ja meg még akkor is , ha akad valami meló az unicef-nél.
Ma már nem vagyok az, de volt nagyon boldog időszakom. Nálam annyit jelentett, hogy nem voltak problémáim, egészséges voltam, mindent pozitívan láttam, mindig jó volt a kedvem, nyitott voltam az emberek felé és a világra, szerettem az életet, a munkámat. Párkapcsolatom nem volt abban a 4-5 évben, csak sok alkalmi kapcsolatom, nagyon sok barátom volt, sokat utaztam, motoroztam, szabadnak éreztem magam, nagyon aktív életet éltem. Autóban mindig szólt a zene, és énekeltem vezetés közben, hogy "Ha én szél lehetnék...".
De szép idők voltak. :) 90-es évekről beszélek.
Ma már nehéz boldognak lenni, mert megmérgezi az életünket a média, az internet, a sok gyűlölködés, a kétszínű emberek, a kilátástalanság, létbizonytalanság, társadalmi egyenlőtlenség stb. Vagy csak öregszem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!