Van itt olyan apa, aki nem akarná boldognak látni a gyermekét, és segíteni neki, hogy boldog legyen?
Na azért ez nem ilyen egyszerű. Mi a gondod?
Én is boldog lennék ha apám venne egy kertes házat nekem egy autóval de nyilván nem teheti meg.
Az én apám nemhogy boldognak, sehogy nem akar látni.
Amíg iskolába jártam is, csak azért tartotta velem a kapcsolatot, hogy tudja, mikor végzek, és meddig vonják még tőle a gyerektartást... Jelzem, két állása volt, az egyiket be se jelentette, illetve soha még egy csokit se kaptam tőle. Az utolsó két évemben a szakmán tankönyvem sem volt, mert iszonyat drága volt, és a beteg anyukám még kaját se nagyon tudott a hónap végére venni, nemhogy tankönyvet, én meg nem tudtam diákmunkára menni a nyári gyakorlatok miatt. Apám lesza.rta ezt is. Láthatáson gyerekkoromban elvitt, aztán nagyanyám vigyázott rám egész hétvégén, mert ő szombat este bulizott, vasárnap meg aludt (nagyanyámnál élt).
A múltkor láttam az utcán messziről, hogy bekanyarodott biciklivel, aztán ahogy pislogtam egyet, már kanyarodott is vissza, mert meglátott :D
6 éves koromban kidobott minket, 14 éves koromban akart velem beszélni előszőr, mit mondjak !?
17f
Nalunk palyavalasztas temajaban voltak veszekedesek apaval... Nem igazan sikerült elsöre megtalalni a nekem valo dolgot, es ugy ereztem, hogy neki fontosabb az, hogy legyen egy (barmilyen) papirom, vegzettsegem, mint hogy vegre megtalaljam, hogy mit akarok. De azota sikerült, es igy mar minden oke. :)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!