Miért csak a szex, pia, buli, csajok, pasik és hasonló felszínes témák meg a kötelező dolgok, mint a suli, munka érdeklik az emberek többségét?
14 és 17. komment írója gondolom ugyanaz a személy a leszavazottsága alapján. Szóval Kedves nagyon okos Barátom (ha már Te is személyeskedtél akkor innentől én is), ti az egyetemen nem tanultatok szövegértést, pardon az középiskolás anyag... Akkor hogyan is kerültél Te egyetemre(ahova olyan nehéz bekerülni hogy hűű), ha egy kérdést sem tudsz értelmezni? Áruld már el honnan veszed ezt a sok baromságot? Mondtam én egy szóval is, hogy olyan témákról beszéljenek az emberek amikhez én is értek vagy engem is érdekelnek? Nem! Én azt szeretném ha az emberek nyitottabbak lennének más témák iránt, és tudod miért? Mert akkor én is tanulhatnék tőlük meg ők is egymástól.
A másik a magánélet... Hihetetlen hogy ennyire nem érted miről beszélek. De várj akkor a gyengébbek kedvéért mondok egy példát. Anno egyetem mellett diákmunkáztam (bizony ám van diplomám, menő vagyok mi? érdekes mégis de kezdtél előbb villogni vele hogy egyetemre jársz, sokat el is árult rólad ez a viselkedés) na mindegy szóval diákmunkára jártam, meglehetősen sok különböző helyen voltam de egy bizonyos rétegtől mindig ugyanazt tapasztaltam, az érdektelenséget. Elekzdtünk beszélgetni, meséltek meséltek meséltek... volt egy férfi aki 3 órás ismertség után már azt ecsetelte hogy mennyire csalódott a fiában mert az homoszexuális, aztán votl egy nő aki a fia bélbetegségéről mesélt hogy a gyereknek állandóan hasmenése van és üvölt a wc-n a fájdalomtól, meg vizeletet itat vele, mert az állítólag jó rá, vagy volt egy másik akinek 7 gyereke volt és a műszak végére már azt is tudtam melyiknek hányas lába van, de sorolhatnám a végtelenségig. ÉS ezek a személyes dolgok, amikhez semmi közöm. De mégis mondják, pedig rohadtul nem érdekel, sőt én magamból kiindulva ezeket biztosan nem mesélném senkinek, de annyira beszűkültek és unalmasak hogy az ég világon semmi nem érdekli őket, csak erről tudnak beszélni. Tessék mondok példát én mivel próbálkoztam. Dolgoztam egy autóalkatrészeket készítő gyárban, elég könnyen adta magát hogy mivel indítsam a kommunikációt, hát szóba hoztam az autókat, ennek kapcsán próbáltam tovább menni a környezetszennyezés, a pusztuló élővilág, az állatok, növények stb témákra? Szerinted bármelyik is érdekelte őket?? Francokat.,. Volt aki még azt sem tudta hogy az a kis vacak amit 10 éve minden nap legyárt, micsoda és milyen szerepe van. A többséggel az autókról csoda votl ha lehetett beszélgetni. De dolgoztam étteremben, áruházban, irodában, élelmiszerboltban, moziban, különböző egyéb gyárakban. Mindenhol ez volt. Most már abban dolgozom amit tanultam, viszonylag egy szűk munkahelyi környezetem van, négy emberrel vagyok közvetlen munkakapcsolatban minden nap, ők normálisak érdekesek. És nem azért mert olyan hű de kiemelkedően okosak lennének, hanem mert nyitottak és nem a magánéletüket teregetik, hanem egyéb dolgokról beszélgetnek.
Szóval nagyon rosszul látod a dolgokat, vagy csak valamivel a kérdésben megbántottalak és magadra vetted most meg próbálsz kötekedni, nem tudom. De szánalmas ez a viselkedés. Úgyhogy légyszíves az elméleteidet tartsd meg magadnak, mert egyik sem fedi a valóságot!
Nekem szerencsém van. Az én barátaimmal sok érdekes témát,megbeszélünk könyveket, cikkeket ajánlunk egymásnak.
Jó kis beszélgetések ezek,csak egy a bibi,hogy 40 év már elszaladt.
"Na mert a "média butítása" előtt aztán sokkal intelligensebbek voltak az emberek..."
Ennél fényévekkel intelligensebbek voltak, nem szaroztak le automatische mindent, ami nem sörből és Failbookból volt.
Ami az iskolát, munkahelyet illeti, a legtöbb embernek volt/van, de nem foglalkoznak vele többet, mint amennyit feltétlenül szükséges. Iskolába járni maximum a Szász Marci-félék szeretnek, dolgozni meg a késői sztahanovisták.
A szex-buli-bulizás meg egyszerűen a sekélyesség és a dekadencia terméke. Az emberek döntő többsége konzumidióta lett, és a szórakozás fogalma nálunk ilyen silány proli szintre süllyedt, semmi másban nem találnak örömöt.
Ilyeneket termel ki a fogyasztói társadalom.
"Sőt, kifejezetten fárasztónak tartom, mikor valakivel nem lehet szimplán beszélgetni, mert mindig a "nagy kérdésekkel" meg a "világ dolgaival" jön."
El is hiszem, manapság nem menő gondolkodni. Bizonyos IQ-szint alatt nem is lehetséges.
"Ez annyira arrogáns volt, hogyha a szemem láttára mondtad volna, minimum lebaszok egy sallert."
Na máris itt van egy gyökkettes IQ-jú ostoba. A nála okosabbat gyűlölni kell, és meg kell verni!
Csak tudnám, egy ilyen kretén mit keres egy civilizált társadalomban. A kőkorszakban a helye, ahol bőszen bunkózhatja a mamutot.
"Te most komolyan azt hiszed, hogy bárkinél is többet érsz? Hogy te vagy a mintapéldány? Hogy teljesen más értelmi szinten mozogsz?"
Aranyapám, szemmel láthatóan itt egyedül te vagy felháborodva ezen. Vannak emberek, akik igenis többet érnek, mert jóval intelligensebbek a többinél. Ez viszi előre a civilizációt, aranyapám, a gondolkodás és az intelligencia, NEM pedig az, hogy mekkorák a muszklijaid, mennyi a pénzed, vagy mekkora az arcod. Azért létezhetsz civilizált társadalomban, mert valakik megteremtették ezt helyetted, te azzal a pár magányos agysejteddel a kereket nem lettél volna képes feltalálni.
"Hjajj fiam, fel kéne nőni."
Ezt épp te mondod, te nagyon ostoba? :DDDDDDDDD szánalom vagy. Kaptad is a mínuszt.
"Nagyon kevés embert érdekelnek ugyanazok a dolgok, nem is értem melyik bolygón élsz te..."
"Nagyon ritkán látni olyat, hogy 2 embert ugyanaz érdekel. Brutálisan ritka."
Aha, nyilván azért van lassan már a fejenállasnak is saját fóruma, közösségi oldala a neten, mert alig vannak az embereknek közös témáik :D
De meglehet nekem rosszak a szemeim, és az egész internet a hülye, te meg a helikopter...
"A szexes dolog is már megint, ajj... normális emberek nem beszélik ki, sőt.. nagy esetben az általad lenézett emberek többsége sem."
Ehhez képest már az Origón is külön rovata van, hogy a női oldalakról már ne is beszéljek.
"Ennyi erővel ő is kérdezhetné, hogy mi a francért nem tudsz bulikról beszélni, csak a köcsög könyveidről :D"
Könyv = értelmes, agyat fejlesztő dolog
Bulika = értelmetlen, agyat rohasztó dolog
'Nuff said.
"Benne is van a mondatban. ProbléMÁD VAN. Neked. Mások meg pont leszarnak téged, magas fáról"
Én nem úgy látom, hogy csak az ő problémája lenne. Azonkívül konkrétan ő szar le titeket, ti viszont sajna nem tudtok felszarni...
"A média általi elbutítás egy nagy bullshit."
Szerinted. Akkor biztos csak tök véletlenül jött divatba mondjuk az emó, a fidget spinner, meg a többi haszontalan idétlen baromság. A médiának ám semmi köze hozzá!
Jólesik mosdatni a szerecsent?
"Na mert a "média butítása" előtt aztán sokkal intelligensebbek voltak az emberek..."
Intelligensebbek voltak. Akkor is, ha ezt a tényt nem bírja a gyomrod. A mínuszt pedig te is kaptad.
Azért, mert a mai IQ-nuku gyülevész birkatömeg semmi másra nem vevő. Elvegetál valami nagyon alacsony szinten, kb. mint egy egysejtű, ez tölti ki az egész életét, és ennél nem is lát tovább. Dugás, evés-ivás, kerTV-s médiaszar, és ennyivel ki is merült a tématáruk.
Ez leginkább a médiának, telekommunikációnak, politikának köszönhető, hogy így elhülyült a népesség. A politikának és a nagytőkének az az érdeke, hogy az átlagember legyen hülye, könnyen megvezethető, manipulálható. És mivel a médiaszervek az ő kezükben vannak, mindegyikből ömlik a szar. A butabirka átlagember meg úgy kajálja befele mintha csokitorta lenne, és azt hiszi, ez a létezés non plus ultrája.
#5 ez is csak azt jelzi hogy ugyanolyan vagy, mint a többi butaproli. Minek az élet nagy kérdéseiről vitázni, ücsörögjünk a fosban inkább, és még örüljünk is neki, milyen jó meleg!
Ha az embernek ősidőktől fogva ilyen lett volna a hozzállása, mái napig barlangban élnénk.
#9 mindenkinek van hobbija, értem. Szerinted a tévé előtt tespedés, sörivás, mattrészegen fetrengés is idetartozik? Ha igen, akkor kongratyülésön, nem lógsz ki a sorból.
Mások életéhez pedig igenis van közünk, ugyanis társadalomban élünk. A társadalmat pedig az egyén formálja, akkor is, ha ez túl magas neked.
#10 fúúúú a kis törperős, ej de kemény itt valaki! Birkózószar volt a reggeli?
Mi a bajod, kis komám, nem esik jól amikor azzal szembesítenek, mekkora butaproli vagy? Fáj a kritika?
Szokjál hozzá, hogy nem mindenki él azon a legalja valag szinten, ahol te, hogy pofozkodással akar vitát nyerni. Vannak, akik arra tudják használni az agyukat, amire kitalálták, és képesek emelkedett értelmi szinten élni, ahol nem a pia meg a dugás az etalon.
Nem a kérdezőnek kéne felnőnie, kis komám, neked kéne agyat növesztened, máskülönben maradsz az ami lettél: egy butaproli. A piros kezet pedig helyből kaptad is.
#14 de igenis van köze hozzá. A társadalmat mindig is a gondolkodók, az értelmesek vitték előre, akkor is ha nem bírja a gyomrod. Ti prolik meg maximum annyira vagytok képesek, hogy élvezzétek az előnyeit, amit más megcsinált. Leírhatod még ötvenszer, hogy "semmi", igazad attól még nem lesz, csak jól kiröhöglek, ahogy a butaprolikat szokás.
Lehet, hogy kevés embert érdekelnek ugyanazok a dolgok, ettől még egyvalamiben megegyeznek: mindegyikük gondolkodik, és jóval magasztosabb témákig jut el, mint te meg a hozzád hasonló többi nyárspolgár.
Afelől meg légy nyugodt, a kérdezőnek már régen nem probléma, hogy a hozzád hasonló butaprolik egytől egyig kommunikációképtelen gondolkodni képtelen ostoba növények. Ő az, aki leszar titeket, úgyhogy ezt benézted. A piros kezet pedig te is kaptad helyből.
#15 már megint te???
Persze, el is hiszem, hogy ezzel az irdatlan nagy pofáddal meg a gyökkettes IQ-dal egyetemre jársz :DDD olyan szakra, ahova nem jutna be...minek tanulsz, kis komám? Burgerforgatónak? A te szellemi szinted ott ki is merül. Ismét kaptad a piros kezet, ostoba növény.
#16 nem, nem bullshit, csak te nem fogod fel, mert nincs mivel. Tudsz akár 1 értelmes műsort is említeni a kerTVkből? Kaptad te is a piros kezet.
#20 még mindig itt fájsz???
Igen, képzeld, anno az "átkozsban" képesek voltak értelmes műsorokat is leadni a közönségnek. Megkockáztatom, jó műsorokat. Persze akkor te még egy pajzán gondolat se voltál, így aztán a tudatlanságoddal "érvelsz". Megintcsak kaptad a piros kezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!