Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csak a szex, pia, buli,...

Miért csak a szex, pia, buli, csajok, pasik és hasonló felszínes témák meg a kötelező dolgok, mint a suli, munka érdeklik az emberek többségét?

Figyelt kérdés
Ezt soha nem fogom megérteni....Rettenetesen unalmasnak tartom az ilyen embereket, el nem tudom képzelni hogy nem halnak bele ebbe... Nem bántásként mondom, de miért nincs rengeteg embereknek semmi érdeklődési köre?

2016. aug. 31. 19:54
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Engem sem érdekel az ilyen, zsibbasztóan unalmasnak tartom, de nem tartom magamat többre, mert szerintem az, hogy mi érdekel, nem választott dolog.

De emlékszem, 16 voltam, és volt egy időszak, amikor az egyik barátnőm csak a barátjáról volt képes beszélni. De olyan hülyeségeket, hogy az nem igaz. Persze mikor azt mesélte, miket csináltak, mennyire szereti, az érdekelt, elvégre a barátnőm. De amikor azon gondolkodott, hogy amikor leültek egymás mellé a padra, a pasija miért tette kettejük közé a táskáját, az már kicsit sok volt. Pláne hogy majdnem két hétig ez volt a téma.

És azt sem fogom soha elfelejteni, hogy ennyi idősen láttam egy műsort, amiben azt magyarázták, hogy a Merkúron egy nap több ideig tart, mint egy év. Nem volt nagy dolog, csak egy apró tény, amit addig nem tudtam, de úgy felvillanyozott, hogy én, aki segghülye volt fizikából, megértettem valamit! Utána csak el akartam mesélni egy barátnőmnek, de senki nem hallgatott meg. Pedig az én életemben ez volt a nagy wow, csak két percet akartam ezen filózni, de annyit kaptam, hogy ne okoskodj, fogd már be.

A végén az akkor 13 éves húgomnak mondtam el, aki tágra nyílt szemekkel hallgatta, és kérdezgetett róla.

Pár témával még próbáltam a barátnőimnek előrukkolni, de mindig jött a "kussolj már".

Azóta a társas érintkezéseim úgy néznek ki, hogy:

A: Szia!

Én: Szia!

A: Mi van veled?

Én: Semmi. Veled?

A: (unalmas szófosás, ÉN bólogatok, mosolygok, ühümözök)

2016. aug. 31. 21:03
 12/28 A kérdező kommentje:
9. Mi az hogy semmi közöm mások életéhez? :D Nem a magánéletükről akarok beszélni ember, értelmezd már a kérdést! Egyszerűen annyi érdekelne, hogy miért ugyanazok a sablon dolgok érdeklik mindegyiküket ? Egyébként a szex pl szerintem egy elég intim dolog azt mégis kibeszélik fúnek fának? :D akkor hol itt a saját élet? A legintimebb dolgaikat ecsetelik, azt hallhatom, de pl az ne érdekeljen hogy mondjuk mi a véleménye mondjuk egy adott könyvről ? :DD Ebben elég nagy logika bukta már ne haragudjatok!
2016. aug. 31. 21:10
 13/28 A kérdező kommentje:
10. Igen, az ilyeneknél jobbnak tartom magam, de vállalom hogy valakinek ez nem tetszik. Tanultam, nyitott vagyok a világra. Képmutatás lenne ha azt mondanám hogy én is olyan segg vagyok mint a többség akit nem érdekel semmi.
2016. aug. 31. 21:16
 14/28 anonim ***** válasza:
48%

Hogy-hogy mi az? Semmi közöd hozzá és kész. Ennyit nem tudsz felfogni? :D A kérdésed teljes mértékben a magánéletükre irányul, magadnak ne lőj már öngólt. Az, hogy őket """"sablon"""" dolgok érdeklik, ahhoz neked semmi közöd. Semmi. Leírjam megint? Semmi :D

Nagyon kevés embert érdekelnek ugyanazok a dolgok, nem is értem melyik bolygón élsz te... ilyet a full antiszociális emberek szoktak hangoztatni, akik beszéltek egész életükben 5 emberrel, abból 3-4 családtag.

Nagyon ritkán látni olyat, hogy 2 embert ugyanaz érdekel. Brutálisan ritka. Az, hogyha elkezdenek munkáról, suliról vagy hasonló dolgokról beszélni, nem jelenti azt, hogy ebből áll az életük. Mert közelről sem.

A szexes dolog is már megint, ajj... normális emberek nem beszélik ki, sőt.. nagy esetben az általad lenézett emberek többsége sem. Megint a legrosszabb, legbutább fajtából indulsz ki. Talán mert oda tartozol...

Olvasni sem szeret mindenki (tudom hogy csak példa volt :P), ergo erről ennyit. Mit beszéljen veled arról, ami nem érdekli? Ennyi erővel ő is kérdezhetné, hogy mi a francért nem tudsz bulikról beszélni, csak a köcsög könyveidről :D

Velem pl tudnál a könyvekről is, meg szinte bármiről. De nem mindenki ilyen. 3 fajta beszélgető partner létezik: 1 - aki hallgatni szeret másokat + néha bekapcsolódik egy-egy észrevétellel 2 - aki szereti vinni a prímet és adja a témát 3 - aki normálisan, felváltva, nem passzívan de nem is túl aktívan beszél

Ott kezdődnek a problémák, hogy neked ez nem tetszik.

De ugyebár ismerjük a mondást: Ha problémád van valamivel, az a TE problémád.

Benne is van a mondatban. ProbléMÁD VAN. Neked. Mások meg pont leszarnak téged, magas fáról :D

2016. aug. 31. 21:24
 15/28 anonim ***** válasza:

Az meg, hogy tanultál és nyitott vagy a világra... hagyjuk már. Én per pill egyetemre járok, olyan szakra, ahová lehet a büdös életben nem jutnál be :D De persze az is lehet, hogy igen, sőt :P

Vannak, akiknek erre lehetőségük sincs. De ez megint más téma.

2016. aug. 31. 21:27
 16/28 MZ.per.X ***** válasza:
72%

A média általi elbutítás egy nagy bullshit.

Régebben sem volt több esze az embereknek. A világ nagy része mindig is egyszerű emberekből állt akiket irányít a vallás vagy az aktuális hatalom.

2016. aug. 31. 21:44
 17/28 anonim ***** válasza:
47%
Én csak azt tudom tanácsolni a kérdezőnek, hogy menjen el egyetemre. Ott majd talál elképesztő érdeklődési körökkel rendelkező embereket :D Bár... ott ugyebár nagy téma a tanulás is, ami neki nem igazán jön be, annak ellenére hogy mennyire tanult :DD
2016. aug. 31. 21:52
 18/28 anonim ***** válasza:
26%
21:44, hát persze, az éjjelnappalbudapest, X-factor, meg az aktuális uszítóműsorok aztán nagyon hozzájárulnak az egyéni intelligencia és szellemi színvonal növeléséhez! Még véletlenül sem farag a tömegekből konzumidiótákat...
2016. aug. 31. 21:54
 19/28 anonim ***** válasza:
Lehet van nekik, csak épp nem veled szeretnék megbeszélni. Én sem fogok nekiállni, mindenkivel belsőséges dolgokról fecsegni, hiába, hogy egyébként szeretem. Erre meg van a megfelelő közeg, helyzet. A többi felszínes dolgoról, mint suli és munka is csak azért csevegek, hogy ne nézzenek teljesen antiszociálisnak. Engem nem hatnak meg ezek a smalltalkok, de van akinek van erre igénye. Szerencsére nem vagyunk egyformák. Lehet reggel az arcába is önteném a kávét annak a munkatársnak, akivel egyébként max ebédnél futok össze, meg életembe ha 10 mondatot beszéltem vele és elkezdenek kérdezgetni a lelki problémáimról vagy, hogy mi a véleményem az abortuszról.
2016. aug. 31. 22:49
 20/28 MZ.per.X ***** válasza:

"Még véletlenül sem farag a tömegekből konzumidiótákat..."

Na mert a "média butítása" előtt aztán sokkal intelligensebbek voltak az emberek... :D

2016. szept. 1. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!