Miért csak a szex, pia, buli, csajok, pasik és hasonló felszínes témák meg a kötelező dolgok, mint a suli, munka érdeklik az emberek többségét?
mert ez minden ember életében jelen van valamilyen szinten, és tudnak is róla beszélni.
maghasadáshoz meg biokémiához meg azért érteni kell, hogy ne legyél te a társaság hülyéje. Ezt senki nem kockáztatja meg.
A mélyreható dolgokat nem szeretném csak úgy az emberek többségével megosztani,megbeszélni.
Ezeket az. Ember legjobb barátjával ,szerelmével beszéli meg ,nem a többséggel.
Lehet én kezdek öregedni, vagy csak fáradok, de nekem az emberek többségével bőven elég a felszínes csevegés.
Sőt, kifejezetten fárasztónak tartom, mikor valakivel nem lehet szimplán beszélgetni, mert mindig a "nagy kérdésekkel" meg a "világ dolgaival" jön.
Érdeklődési köre meg mindenkinek van, csak általában nehéz összepárosítani két azonos kört. Én régebben szerettem a haditechnikát, repülőgépeket, de a vonatokról is eldumáltam, esetleg játékokról, de ezek sok embert nem érdekelnek. Ahogy fordítva, van ami engem sem érdekel, arról mit csevegjek órákat?
Mert az emberek olyan mértékben el lettek hülyítve a média, a korszellem és persze egymás által, hogy gyakorlatilag az a pár magányos agysejtjük ennyire képes fókuszálni. A népostobítás sikeres végtermékei ezek a díszpintyek, bugyuta birkák, akik ha előre néznek,csak egy segget látnak: az előttük haladóét. A gondolkodó, értelmes, nagy távlatokra rálátó embereket meg deviánsnak kell nevezni, le kell nézni és ki kell röhögni.
Mindez persze roppant előnyös az államhatalom és a hatalmi elit számára, hisz aki nem tud semmit, nem kételkedik = ostoba idióta embert könnyebb befolyásolni, megvezetni, kizsákmányolni.
A 6-osnak igaza van.
Nem arról van szó, hogy az emberek azért nem beszélnek veled érdekesebb témákról, mert ezeket a legjobb barátaikkal tárgyalják ki. Az emberek többségét valóban nem érdeklik a komolyabb témák. Annyit tehetsz, hogy valamennyire kerülöd az ilyeneket - az emberek nagy részét -, és megpróbálsz komoly témák iránt érdeklődő barátokat találni.
Valakinek a munka egy hobbi. Szereti.
Valakinek az iskola egy hobbi. Szeret tanulni.
Őket ez jó érzéssel tölti el. Aztán persze van a ló másik fele is, akik kényszerből csinálják. Na, ők az általad említett unalmas, begyöpösödött emberek.
A szex, pia, buli, csajok dolog is relatív. Engem pl hidegen hagynak az ilyen felszínes dolgok.
Mindenkinek van egy hobbija, ha hiszed ha nem. Meg is b*szódnának az emberek nélküle.
És már meg ne haragudj... de semmi közöd mások életéhez. Törődj a saját magadéval. Vagy az annyira unalmas, hogy másokat pécézel ki? :D
""Fel lehet nyitni valahogy a szemüket, megszerettetni velük dolgokat, ráébreszteni őket hogy a világon a fenti témákon kívül számos más érdekes dolog létezik? Vagy Ők egyáltalán nem fogékonyak rá, és kár is lenne próbálkoznom. Mert eddigi tapasztalataim elég negatívak ilyen téren.""
UI: Ez annyira arrogáns volt, hogyha a szemem láttára mondtad volna, minimum lebaszok egy sallert. Milyen szövegelés már ez? Te most komolyan azt hiszed, hogy bárkinél is többet érsz? Hogy te vagy a mintapéldány? Hogy teljesen más értelmi szinten mozogsz? Max az utóbbiban lehetNE igazság, de amiket itt írsz... azonnal megmondom, hogy ez nincs így. Hjajj fiam, fel kéne nőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!