Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek a mainstream...

Mi a véleményetek a mainstream zenékről? Szerintem rosszak, bővebben lent.

Figyelt kérdés
Azért írom ki a kérdést, mert erről nem nagyon szoktak beszélni az emberek, pedig szerintem a legtöbb sláger objektíve rossz, sőt pocsék. Giccses, nyálas, vagy monoton, egy dologban tudnak jók lenni, hogy fülbemászók. Szerintem ez ma már ugyanúgy ipar, mint bármi más, keresletre, eladhatóságra mennek itt is és szerintem azért működik ez, mert a legtöbb ember egyszerűen nem tehetséges zeneileg. Sokaknak egyszerűen nincs hallásuk, egy boci boci tarkát nem tudnak eldúdolni, nem találják el a hangokat. A mainstream zenék meg nagyon érzelmesek, meg húde adják a feelinget, na ja, behányás. És ami külön idegesít, hogy mind a Sztárok, mind a rajongóik elhiszik, hogy húde toppon vannak, micsoda királyság ez az egész, de ez kb olyan, mintha valaki büszkén mondaná, hogy milyen kifinomult az ízlése, ő csak a Mekiben eszik. A külömbség, hogy a Mekiről mindenki tudja, hogy nem egy Francia étterem, de Justin Bieberért, Nicky Minajért, de akár a híg magyar mulatósokért is van aki ölni tudna. És akkor nekem kell habognom, ha megkérdezik milyen zenéket hallgatok, meg én vagyok a hypster. Ti mit gondoltok erről?

2016. aug. 30. 11:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igaz Rap-ből is van nagyon gyenge, de az is a mainstream rap. Lehet eleve nem kellett volna kategóriákba belemennem amúgy.
2016. aug. 30. 17:04
 12/15 anonim ***** válasza:

Hát azt mondom, hogy én csak a rap műfajról tudok nyilatkozni, de ott a mainstream k&rva gyenge.

Amúgy nyilván nem... sőt... Inkább értelmes rap et hallgatok, mint zörejeket.

2016. aug. 30. 18:41
 13/15 anonim ***** válasza:

Teljesen egyet értek veled, kérdező, és azzal is aki ezen a vélemyényen van (nem olvastam végig az összes választ). Ez már annyira túl van vitatva, hogy fölöslegesnek érzem a válaszom, de azért írok, mert jó érzés látni, hogy vannak még értelmes, emberek.

70es, 80as évekbeli hard rock, progresszív rock, glam rock forevör.

2016. aug. 31. 12:33
 14/15 anonim ***** válasza:
A mainstream zenék nyomorult konformistáinak való.
2016. okt. 3. 17:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Remélem olvassa még valaki ezt a kérdést. Szerintem most egyenlőre hagyjuk, h a zene mainstream v. nem. a válaszomban nem ez lesz a lényeg. Én már kb. 1 éve hallgatok mindenféle zenéket, és eme 1 év után azt mondhatom, hogy (szerintem) a régebbi zenék átlagban jobbak, mint a maiak (lehetne ezzel ia vitatkozni, természetesen manapság is készülnek Számomra tetsző zenék, csak kevesebb). Szerintem elég belehallgatni egy 90's évek gyűjteménybe, meg egy 2010-es évekbelibe. Nem akarom, h valaki kedvenc előadójáról rosszat mondani, de szerintem pl egy avicii nem éri utol a haddawayset. A másik probléma meg az, hogy kifogytak az ötletekből, de nem is baj, sok ember így is hallgatja ezeket a zenéket, szóval még mindig dől a lé... De pl olyan yt zenecsatornát is láttam már, amelyik régen egész jó zenéket adott ki (3 éve? 2?), aztán egyszer ránéztem tavaly, hát az újabb "zenék" csak zörejek voltak, a videóban meg annyira vetkőztek a nők, riszálták magukat, h már csak ezért abbahagytam a nézését. Szerintem egy több 100 millió ember által ismert csatorna ne ezt a színvonalat adja. Hallgatok én 30, akár 40 éves, vagy idősebb zenét is, ha jó, de azért nem fogok gagyi zenét hallgatni, mert "új" (sok a lerágott csont téma... Az avicii levels c. száma meg csak azt hiszem a flo rida remixe...).
2016. okt. 25. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!