Az edzom szerintem pedofil mit tegyek? Előre is koszonom a valaszaitokat😊
14éves vagyok,focizok lassan mar egy eve..es az edzom olyanokat ir h hiànyzok neki meg h kiprobalna a 69et velem..meg mondta is h kavarna velem es h csinos vagyok es jo no lesz belolem..
A segítségeteket szeretnem kerni hogy mi tévő legyek,lehet h csak en latom pedofilnak?
Nemcsak pedofil, hanem böszme is, ha ezeket írásban küldözgeti neked. A 69 pl. elég egyértelmű utalás.
Mutasd meg a szüleidnek az üzeneteket, bár a szmájlit nem igazán tudom értelmezni a kérdésed végén. Netán tetszik neked, hogy egy (feltehetően) bőven apád-korabeli pasi ki akar kezdeni veled?
A pedofil nem a korkülönbség miatt pedofil, hanem mert nemileg éretlen - nincs cici, szőrzet, 7-8 éves forma - gyerekekhez vonzódik.
Ettől még perverz, amit az edző tesz, szólj a szüleidnek vagy egy felnőttnek, akiben megbízol.
Az a baj hogy nem tudom hogy,hogy mondjam el ezt a szuleimnek😁
Ez iskolan kivuli edzes,nincs semmi koze sajna a sulihoz..
Nem azert tettem oda smilyet mert tetszik ha nem gondoltam jofejsegbol oda teszem😊Ês nagyon szepen koszonom az eddigi valaszokat☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!