Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen okai lehetnek annak...

Milyen okai lehetnek annak hogy sokat szerencsétlenkedek?

Figyelt kérdés

Mindent a számba rágnak többször de én akkor is elrontom.

Nyáron voltam dolgozni és egyszerűen nem fogtam fel amit mondtak nekem, elcsesztem a legalapvetőbb dolgokat, folyamatosan hibáztam. Ott is hagytam emiatt mert szégyeltem magam, gondolom kibeszéltek hogy milyen szerencsétlen vagyok.

Hivatalos ügyek intézésébél is félek, nem tudom mit kell mondani egy adott helyzetben.

Vagy hülyeséget mondok. Például állok a kasszánál a tescoban. Pénztáros megkérdezi "van klubkártyája?" én azt válaszolom "nem kérek köszönöm".

Leejtek dolgokat, rossz helyen írom alá a papírokat stb.

Ilyenkor általában elvörösödök és bepánikolok legszívesebben kirepülnék a világűrbe.

Ez olyasmi mintha bekövetkezne az amitől félek.

Régebben iskolában mindig kinevettek, csúfoltak az osztálytársaim ha valamit elrontottam.

Attól is félek hogy meglát egy ismerős, osztálytárs miközben bénázok és elmondja másoknak, rajtam fognak röhögni.

Általába akkor van ez amikor mások előtt kell csinálni valamit és figyelhetnek.

Valami megoldás erre a problémára?

20/F

2016. aug. 29. 16:38
 1/6 A kérdező kommentje:
Ilyen félelmek, stressz állja az utamat hogy éljek.
2016. aug. 29. 16:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Igazából baromi aranyosnak tűnsz :) szerintem ez olyan, hogy rágörcsölsz a dologra, és azt gondolod, úgyi elrontod, aztán szépen el is rontod. Próbálj kicsit ellazulni! :)
2016. aug. 29. 16:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Nem küszködsz önbizalomhiánnyal?
2016. aug. 29. 17:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem aranyos lehetsz, de elhiszem, hogy hosszútávon idegesítő.

Valószínűleg önbizalomhiányból ered a problémád.

2016. aug. 29. 17:31
 5/6 A kérdező kommentje:

Igen valoszínű hogy az. Hogyan tudok sok önbizalmat szerezni?

Hamarosan jelentkezek kresz tanfolyamra és dolgoznék iskola mellett hát nemtudom mennyit fog segiteni.

2016. aug. 29. 17:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Mondd azt magadnak, hogy menni fog, legyen több pozitív gondolatod, pl. nem sikerül valami = tanultál belőle, legközelebb menni fog.:) Sok sikert!:)
2016. aug. 29. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!