Mi lehet az oka annak, hogy egy fiatal, aki párkapcsolatban van, semmiféle közös képet nem tesz fel a barátjáról?
Mondtad neki, hogy akarsz tőle valamit? Mert az tök beképzelten hangzik, hogy hozzászól egy ellenkező nemű, és rögtön, "van barátom" felkiáltással fogadja.
Nem mindenkinek fontos a facebook. A húgom boldog párkapcsolatban él, és nincs kint neki semmi a barátjáról. Mert qrvára leszarja. Tudod, volt olyan idő, amikor meg kellett kérdezned valakitől, hogy foglalt-e, ahelyett, hogy kutakodsz utána a neten.
Szerintem a párkapcsolat egy teljesen személy dolog, én sem pakolnám ki a képeinket fbra, mert az ismerőseim jelentős hányadának semmi köze hozzá. Én nem másnak akarom mutogatni hogy van valakim és milyen jól megvagyunk. Lehet ez a lány is így gondolja....
Persze az is lehet, hogy nem és tényleg azért nem rak fel hogy más fiúk is megkeressék. Harmadik opció hogy volt barátja de szakítottak és leszedte a képeket, a srác pedig akivel járt még nem tette túl magát és fennhagyta a képeket. De ez csak egy elmélet, szerintem kérdezz rá és le van rendezve.
Miért megtalálná módját elmondás helyett?
Miért általánosítasz?
Miért tolakodó magánéletére kérdezni ha magánéletébe való részvételre látsz esélyt???
Szerencsére vannak még olyan emberek akik nem ugynevezett közössegi oldalakon élnek nemi/csaladi stb életet!
Ha meg ennyire erdekel a dolog mjert nem kerdezed meg tőle,hogy ki az mi az?
"Nem tudom, nekem az mindig olyan fura volt, hogy egyből rákérdezzek, hogy "na és, van valakid?"
Elmondja, hogy van, és nem kell hisztizned, hogy a "barátzónában" vagy úgy, hogy a lány nem is tudja, mit akarsz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!