Mi lehet az oka annak, hogy egy fiatal, aki párkapcsolatban van, semmiféle közös képet nem tesz fel a barátjáról?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akin nem igazán tudok kiigazodni. Sokat beszéltem vele, élőben is találkoztunk, és el is hívtam, de egyetlenegyszer, még említés szintjén se mondta, hogy lenne valakije, pedig szerintem sejti, hogy bejön nekem. Azonkívül a facebook-ján talán egy darab kép van, ahol egy fiúval pózol, de abból se derül ki egyértelműen, hogy a barátja. A fiú oldalán viszont a fejlécen is egy közös kép van. De a lánynál nincs ilyen. Mi lehet ennek az oka? Nekem ha van valakim, akkor szerintem mindketten közös képet raknánk ki magunkról, nem néz az ki hülyén, hogy az egyiknél ott van rögtön az idővonalon, a másik meg szinte titkolja? A másik, amit nem értek, hogy a lány, ha van valakije, akkor hogyhogy nem említette egyszer sem, pedig egy csomót beszéltünk már? Hisz végül is, ha van egy barátja, akkor vele kell, hogy legyenek közös programok, meg hát előbb-utóbb általában meg szokták említeni, hogy ne keltsenek félreértést. Mi lehet ennek az oka?2016. aug. 24. 00:17
11/11 anonim válasza:
Szerintem ez típustól függ. Ismerek olyanokat, akik kiraknak a barátjukkal/barátnőjükkel mindenféle képet, idézetekkel és az egész oldaluk erről szól, ismerek olyat, akinek csak 1-2 kép van, de ha nekem lenne barátom, nem nagyon raknák ki képeket vele. Nem tudom miért. Nem szoktam sok képet felrakni facebookra. Meg szègyenlősebb tipus vagyok. Lehet hogy ez onnan ered, hogy egy barátnőm állandóan (egy pár éve) a fiúkkal csesztetett, például akit utáltam, arról beszélt állandóan meg hogy nekem tetszik, ezt elmondta még egy pár lánynak. Szerencsére nem vették be meg csak poénkodott, de nem merném most neki elmondani ha lenne valakim, mert éretlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!