Más hogyan vészelte túl azt, hogy akiért odavolt, az
mással volt együtt és boldogok voltak?
Figyelt kérdés
Ha akarom, ha nem, látom őket. Borzasztóan fáj, de egyszerűen nem tudom kitépni őt a szívemből, nem tudom, hogy mi fogott meg benne, de nem tudom elengedni őt. Ezért mást nem csinálok, csak vásárolok. Tudom, betegség, de nem tudom másképp elérni, hogy kicsit is boldog legyek... Nem találok magamnak senkit... Itt a buli, partyk nem megoldás...
2016. aug. 27. 16:35
1/6 A kérdező kommentje:
Kinek legyek szép, mi értelme így élni?
2016. aug. 27. 16:38
2/6 anonim válasza:
Én más okból nem tudok azzal lenni, akit szeretek nem azért mert van valakije.
Próbálok tudomást se venni róla és reménykedem, hogy az idő megoldja. :S
2016. aug. 27. 16:42
3/6 A kérdező kommentje:
Ők viszont másfél éve együtt vannak, annyit szenvedtem miatta. Mindenki azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele, mert nem rendes, de mégis mióta együtt vannak már... Nem tudok nem tudomást venni róla. Hogyan csináljam, mindig reménykedem, hogy hátha ma már nincsenek együtt, de még mindig... Lassan kikészülök. Borzasztóan fáj...
2016. aug. 27. 16:45
4/6 anonim válasza:
Pontosan mi a célod?
Hát én ha el akarnám lehetetlenítei a dolgot, fognám magam, leülnék a barátnőjével és neki elmondanám, mondván, hogy ne mondja el a barátjának. Nyilván ha van egy kis esze értékeli. Ha meg nincs akkor megtép.
2016. aug. 27. 16:48
5/6 A kérdező kommentje:
Hát én ha el akarnám lehetetlenítei a dolgot, fognám magam, leülnék a barátnőjével és neki elmondanám, mondván, hogy ne mondja el a barátjának. Nyilván ha van egy kis esze értékeli. Ha meg nincs akkor megtép.
Ezt most mire érted? A lányka annyira el van szállva magától, hogy még köszönni se képes. És mit csináljak, még én alázkodjak meg? És mit mondjak a lánynak, figyi kell a pasid, add ide....
2016. aug. 27. 16:50
6/6 anonim válasza:
Vártam, majd elmúlt. Lehet most kilátástalan a helyzet meg nem tűnik olyan könnyű megoldásnak, de egy jó idő és nevetve fogsz erre az időszakra visszagondolni. Kitartás!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!