23 évesen nem tudom, merre tovább. Volt már valaki így?
23 éves vagyok, és csak egy érettségim van. Nem tudom, merre induljak el az életben, mert csak olyan foglalkozások érdekelnek, amikre nincs kereslet vagy kevés a fizetés . Érdekel a kertészet, de az is időjárásfüggő meló, és érdekel a tájépítészet is, ami szintén nem egy keresett foglalkozás. Viszont nincs nagyon más, amiben el tudnám képzelni magam.
Egy dolgot tudok, hogy külföldre szeretnék menni, de előtte szakmát vagy diplomát szeretnék itthon szerezni, mielőtt elindulok.
Van itt olyan, aki 23 éves kora körül szintén nem tudja, merrefele induljon el ?
én 28 évesen se tudom, hogy merre, vagy hogy merre kellett volna.
sodródom az árral azt kész, többet úgyse tehetek.
Én 20 évesen vagyok így... 6 év pokoli középsuli után úgy kiégtem azegész életbe, hogy azt el sem lehet mondani...
Jó retek helyen kezdtem el dolgozni, és nagyon sokáig ki sem léphetek majd, mert akkor vissza kell majd fizetni a sulit ahova menni fogok 6 hónapra...
Szóval 23 leszek és ugyanott fogok tartani.
dettó
27 vagyok,érettségim van csak.
kb 2 éve foglalkoztat a továbbtanulás gondolata,de fogalmam nincs mit. de nem aggódok.még van 50 évem.eddig is elvoltam valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!