Hogyan tudnék beletörődni abba, hogy sosem lesz drága autóm, nagy értékű házam és csinos/szép barátnőm?
Ugyan... Fiatal vagy te is. Az életcélom nekemse könyen alakult ki. (22éves koromra) sőt megnyugtatlak, hogy az emberek 70%- a nem tudja mit akar(csak azt hajszolják szavakban hogy pénzt), 20% - a instabil ötletek s a maradék az akiben kialakult céltudat reális és elérhető+ küzd érte.
Ugyan BMW?! Kimész a szomszéd auszrtiába s ott minden 4-5autó az. Az előző meló helyem parkolójában pont az autókat lestük s mondta a főnök, hogy igen tudja magyarba mi van.
Idegennyelvet tudsz MÁR többre mész kinti alja munkával is xD
Párommal számoltuk 6-8év s meglesz autó, jogsi, családi ház . Meg akarok egy kisüzletet.(modern ajándékboltot- nem selelytes cuccokkal meg ratyi porcelánok, bögrékkel mint a hagyományos)
Ha magyarba akarsz valamit kezdeni az nem lesz egyszerű, főleg ha nincs ismeretség. Kint egyszerübb, főleg ha nincs mit veszítened.
Huszonéves pályakezdőként tapasztaltam magyart és valami szörnyű mennyire lesz€rják az életet kezdeményezni akaró fiatalságot. ><
Vissza se nézek, hacsak nem lesz minimum 300ezer, amit kézbe kapok...de úgyse. Életet kaptam a nyomor helyett, ami nem mindegy.
Diplomás szomszédom is kint dolgozik szobalányként, nem bánta meg. Pasija szakács ugyanott.
Te meg ne add fel! Probálgas nyitott szemmel körbenézni a világban s minden olyanban ami érdekel. Hobbik is akár.
Pl én művész beállitotságu vagyok s mostanra már nemcsak a papír s ceruza az amivel alkotok. Rajzolok sok mindent digitálisan is, 3D modelezések, ruha-lakás-bútor tervek, varrok, szobrászkodok.
Ruhatervező szakon voltam, sokszor előbb végeztem szakmaival s ilyenkor elengedett a tanárom a másik szakokra belesni. Ami érdekelt azt megtanultam (mégha papír nincs is :D ) - mivel sok alkotósdi dolog érdekelt innen jött az ajándékbolt ötlet.
Az autó meg csak egy dolog... Vannak akiknek 80éves koráig se jött össze. Körbenézel a tömegközlekedésben rájösz. Gondolkozz el miaz amiért sírsz s nézz körbe.
Magyarba fájt a szívem amikor az öregasszony ott sírt a buszmegállóba s mesélte a dolgokat... Vagy amikor gyárba voltam plusz kiinduló pénzér s azt látom hogy a 17éves ott dolgozik, a másik 19 és akkor léptették elő rendes fizetésre 3 ott töltött év után...
Nézz körbe s gondold magadat a másik helyébe! Nekem szívem szakadt amiket láttam s csak arra tudtam gondolni: ÉN NEM ÍGY AKAROK ÉLNI!
S tessék összejöttek a dolgok s ez nem másnak, hanem MAGAMNAK köszönhetem. Mi az egyetlen egy fix ember akire számíthatsz: TE MAGAD! LÉGY ERŐS és nyílt az új dolgokra.
Ha tudsz fejlődni, javítani magadon pozitívan, akkor a társaságot is meg fogod lelni s közte a párkapcsolatot is.
Nekem se tetszene egy piponya húzódó zárt elméjű ember.
SOK SIKERT ÖNMAGAD MEGTALÁLÁSÁBAN ÉS UGORJ FEJEST A VILÁG DOLGAIBA.
Még csak 21 éves vagy. Nincs még annyi éllettapasztalatod/lehetőséged,hogy ilyen sokat javíts a helyzeteden. Én valamiért nem szoktam huszonéveseket luxusautóval látni. Próbálj meg kapcsolatokat kiépíteni. Végezd el az egyetemet,utána keményen vágj bele az álmaid megvalósításába. Nem olyan jó dolog,ha a pénzedért van veled a csini nő. A párom haverja nagyon jól áll anyagilag,a fejét meg elcsavarta egy gyönyörű nő. Az a nő állandóan ruhapénzt kér,hisztizik a drága nyaralásért,drogért,megvonja a szexet ha éppen valamelyik álma nem teljesül. Amelyik nő a pénzed miatt csinoskodik melletted,abból nem lesz jó kapcsolat,az tuti.
Az az ember,akinek sütnivalója is van,még az is általában harminc vagy negyven éves kora után kezdi elérni a céljait. Még így is,a nagyon jó kocsik nagy része mind hitelből van.
Törődj bele vagy tegyél érte.
Ne sírjál mert azt senki se szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!