Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tudnék beletörődni...

Hogyan tudnék beletörődni abba, hogy sosem lesz drága autóm, nagy értékű házam és csinos/szép barátnőm?

Figyelt kérdés
Borzasztó rossz érzés látni, hogy amint elmegyek valahova (természetesen busszal, mert kocsira nincs pénzem) nem kell várni 5 percig sem, hogy meglássak egy-egy huszonéves fiatalt egy 15-20 milkás BMW-vel/Audival. Csak azt veszem észre, hogy céltalanul tanulok az egyetemen, azt sem tudom mikor fogom tudni egyáltalán elvégezni, nincsenek se ismerőseim/kapcsolataim/csókosaim, akik beavatnának egy-egy közeljövőbeli zsíros bizniszbe. Azt sem tudom, hogy működik a világ, milyen kiskapuk vannak. Csak eljárok éhbérért diákmunkára és vergődök az egyetemen. Ha nincsenek barátaim, akkor hol/milyen helyen kezdhetnék el 21 évesen hasznos kapcsolatokra szert tenni. Az a baj, hogy alapból introvertált vagyok.

2016. aug. 27. 01:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
46%

Ugyan... Fiatal vagy te is. Az életcélom nekemse könyen alakult ki. (22éves koromra) sőt megnyugtatlak, hogy az emberek 70%- a nem tudja mit akar(csak azt hajszolják szavakban hogy pénzt), 20% - a instabil ötletek s a maradék az akiben kialakult céltudat reális és elérhető+ küzd érte.

Ugyan BMW?! Kimész a szomszéd auszrtiába s ott minden 4-5autó az. Az előző meló helyem parkolójában pont az autókat lestük s mondta a főnök, hogy igen tudja magyarba mi van.

Idegennyelvet tudsz MÁR többre mész kinti alja munkával is xD

Párommal számoltuk 6-8év s meglesz autó, jogsi, családi ház . Meg akarok egy kisüzletet.(modern ajándékboltot- nem selelytes cuccokkal meg ratyi porcelánok, bögrékkel mint a hagyományos)

Ha magyarba akarsz valamit kezdeni az nem lesz egyszerű, főleg ha nincs ismeretség. Kint egyszerübb, főleg ha nincs mit veszítened.

Huszonéves pályakezdőként tapasztaltam magyart és valami szörnyű mennyire lesz€rják az életet kezdeményezni akaró fiatalságot. ><

Vissza se nézek, hacsak nem lesz minimum 300ezer, amit kézbe kapok...de úgyse. Életet kaptam a nyomor helyett, ami nem mindegy.

Diplomás szomszédom is kint dolgozik szobalányként, nem bánta meg. Pasija szakács ugyanott.

Te meg ne add fel! Probálgas nyitott szemmel körbenézni a világban s minden olyanban ami érdekel. Hobbik is akár.

Pl én művész beállitotságu vagyok s mostanra már nemcsak a papír s ceruza az amivel alkotok. Rajzolok sok mindent digitálisan is, 3D modelezések, ruha-lakás-bútor tervek, varrok, szobrászkodok.

Ruhatervező szakon voltam, sokszor előbb végeztem szakmaival s ilyenkor elengedett a tanárom a másik szakokra belesni. Ami érdekelt azt megtanultam (mégha papír nincs is :D ) - mivel sok alkotósdi dolog érdekelt innen jött az ajándékbolt ötlet.

2016. aug. 27. 04:26
 12/26 anonim ***** válasza:
67%

Az autó meg csak egy dolog... Vannak akiknek 80éves koráig se jött össze. Körbenézel a tömegközlekedésben rájösz. Gondolkozz el miaz amiért sírsz s nézz körbe.

Magyarba fájt a szívem amikor az öregasszony ott sírt a buszmegállóba s mesélte a dolgokat... Vagy amikor gyárba voltam plusz kiinduló pénzér s azt látom hogy a 17éves ott dolgozik, a másik 19 és akkor léptették elő rendes fizetésre 3 ott töltött év után...

Nézz körbe s gondold magadat a másik helyébe! Nekem szívem szakadt amiket láttam s csak arra tudtam gondolni: ÉN NEM ÍGY AKAROK ÉLNI!

S tessék összejöttek a dolgok s ez nem másnak, hanem MAGAMNAK köszönhetem. Mi az egyetlen egy fix ember akire számíthatsz: TE MAGAD! LÉGY ERŐS és nyílt az új dolgokra.

Ha tudsz fejlődni, javítani magadon pozitívan, akkor a társaságot is meg fogod lelni s közte a párkapcsolatot is.

Nekem se tetszene egy piponya húzódó zárt elméjű ember.

SOK SIKERT ÖNMAGAD MEGTALÁLÁSÁBAN ÉS UGORJ FEJEST A VILÁG DOLGAIBA.

2016. aug. 27. 04:39
 13/26 anonim ***** válasza:
BMW ? Komolyan ez lenne a legfontosabb? Persze ha már megvan a lakás és az szépen be van rendezve , már lehet is a kocsin gondolkozni. Először munkát kell keresni és majd alakulnak a kapcsolatok, barátságok.
2016. aug. 27. 06:33
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
akkor se vennék 20 milliós autót, ha 1000 millióim lennének a bankban.
2016. aug. 27. 08:43
 15/26 anonim ***** válasza:
28%
Gazdag családból származom, de valahogy a pénz sosem volt ennyire Istenítve nálunk, mint másoknál. A szüleim biztosítottak nekem egy családi házat és egy teljesen új, de átlagos kocsit, csupán 24 évesen mindenem megvan, amit egy átlag korombeli elképzel. Ezért viszont a szüleimnek nagyon keményen kellett dolgozni, amit a mostani fiatalok nem igazán szeretnének. 22 évesen BMW? Amit lehet Jupiternek, nem lehet a kisördögnek. Külföldön sem vágnak hozzád a húszas éveid elején egy BMW-t, ott is keményen kell érte dolgozni. Valójában nem is értem miért fontos. Csak felvágásra való ezek szerint. Szerintem ez elég gáz. És ha másként nem tudsz barátnőt szerezni, csak így, akkor az a lány olyan is lesz. Dolgozni kell meg harcolni, ilyen az élet.
2016. aug. 27. 08:48
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Média káros hatása.
2016. aug. 27. 10:00
 17/26 anonim ***** válasza:
85%
Sosem szabad feladni. Ha valami olyat akarsz, ami eddig nem adatott meg, akkor valami olyat kell tenned, amit eddig nem tettél. Különben hogyan is változna meg a helyzet? Akarsz valami, de rosszabb körülmények között élsz? Küzdjél meg érte és ne add fel. Ha feladod, akkor nem lesz belőle semmi. Van egy érzésem, hogy hiába írom neked ezeket, nincsen benned elég akaraterő.
2016. aug. 27. 10:00
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Még csak 21 éves vagy. Nincs még annyi éllettapasztalatod/lehetőséged,hogy ilyen sokat javíts a helyzeteden. Én valamiért nem szoktam huszonéveseket luxusautóval látni. Próbálj meg kapcsolatokat kiépíteni. Végezd el az egyetemet,utána keményen vágj bele az álmaid megvalósításába. Nem olyan jó dolog,ha a pénzedért van veled a csini nő. A párom haverja nagyon jól áll anyagilag,a fejét meg elcsavarta egy gyönyörű nő. Az a nő állandóan ruhapénzt kér,hisztizik a drága nyaralásért,drogért,megvonja a szexet ha éppen valamelyik álma nem teljesül. Amelyik nő a pénzed miatt csinoskodik melletted,abból nem lesz jó kapcsolat,az tuti.

Az az ember,akinek sütnivalója is van,még az is általában harminc vagy negyven éves kora után kezdi elérni a céljait. Még így is,a nagyon jó kocsik nagy része mind hitelből van.

2016. aug. 27. 12:04
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Lényegében teljesen mindegy, hogy mit csinálsz, a mai világban ezek a dolgok nem mindenkinek adatnak meg, nem egyenlőek az erőviszonyok és lassan már sajnos jogilag sem vagyunk egyenlőek. A drága autókat, de általában véve az autókat én pl. egyenesen rühellem, nem járnék autóval akkor sem, ha külön fizetnének is érte. Sőt, még utasként sem szeretek beülni autóba. Szeretek villamosozni, vonatozni, biciklizni és ezek mind sokkal környezetbarátibb dolgok, mint a méregdrága és büdös autók. Nagy ház szintén nem kellene, mi a francnak 20 szoba amikor egyszerre csak egyben tudok tartózkodni, ráadásul hányingerem van ezektől a műanyag díszkertektől, ahol még a fűszálak is egyenként fel vannak drótozva, hogy egyenesen nőnek. Sokkal jobban érezném magam egy farmon, ahol körül vagyok véve kedves állatokkal és más barátságos emberekkel. A cickafark, amit sokan gyomnövénynek hisznek Olaszországban az egyik legnépszerűbb ételízesítő az oregánó után. Ők sokszor külföldről importálják, nekem meg itt nő a kertemben teljesen magától és spagettibe szoktam belefőzni. Néhány szép lány olyan mint a pióca, a kocsira tapadnak meg a pénzre, de az ilyenek belülről semmit nem érnek. Leginkább ostoba ri##nc mindegyik, annyi felhasználható kapacitás sincs a fejükben mint a nap végén egy büdös zokniban. Foglalkozz inkább értelmes lányokkal. Na most, a lényeg, hogy ne másokkal foglalkozz, hanem saját magaddal és a saját képességeidet vedd alapul; azoknak megfelelően keress olyan dolgokat az életben amelyek örömet okoznak számodra és ne másokat akarj majmolni. Én pl. 34 éves vagyok, informatikus is meg több szakmám is van, de teljesen elegem van mindenből és rájöttem, hogy akkor érezném boldognak magam, ha lenne egy saját kertészetem (biokertészet, helyben élelmiszer előállítással, lehet később állatok is lesznek). És ezért még 34 évesen be fogok ülni az iskolapadba még egy szakmát megtanulni, hogy ezzel foglalkozhassak egész életemben. Ma az emberek autómániásik lettek, én pedig csakazért is kerékpáros futárokat fogok majd alkalmazni a cégemél és a cégnek nem lesz egyetlen gépkocsija sem. Szóval fiatal vagy még és előtted áll az egész élet, még nagyon sok minden csinálhatsz majd, kitalálhatsz mindenfélét. A rühes sznob bunkókat meg sz##d le jó magasról és ha visszapofáznak, akkor vágj hozzájuk egy fél kilós rothadó tököt!
2016. aug. 27. 12:52
 20/26 anonim ***** válasza:

Törődj bele vagy tegyél érte.

Ne sírjál mert azt senki se szereti.

2016. aug. 28. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!