Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet nem túl drága, de...

Hol lehet nem túl drága, de csinos inget venni? Milyen ruhába öltözik a párotok?

Figyelt kérdés
8-10ezer egy ingért nekünk drága. Hol lenne érdemes vásárolni? Nem kockás inget....Nemrég költöztünk Pestre és még nem ismerem igazán a boltokat.
2009. aug. 5. 12:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Hu, az Örsön a skàlàban azt hiszem, az emeleten hàtul vannak ilyen kisebb boltok/jobbra van egy kis férfi butik/! Mi ott vettünk tavaly pàromnak inget bordo, nem gyürödik azt hiszem 3000ft volt és strapa biro!
2009. aug. 5. 12:26
 2/3 anonim ***** válasza:

szia, a C&A-ben nézzetek szét, ez elég sok plaza-ban megtalálható(Árkád, Arena, Pólus). itt szoktak lenni elég jó árak, valamint ajánlom még a Jeans Club-ot is.

Apukámnak 3.900-ért vettünk egy nagyon jó kis inget(nem kockás:)) a C&A-ben, jó anyaga van és fiatalos is

2009. aug. 5. 16:28
 3/3 anonim ***** válasza:

én az árkádon ajánlanám. árkád bevásárlóközpont, az örsön. sztem az a legjobb pláza, normálisak a boltok, könnyű eligazodni.

a westend szörnyű az ugyanaíz mint egy kínai piac csak 10szeres áron. az aréna se rossz, csak ott sok a drága bolt, de vannak olcsóbbak, a fölszinten.

a pólus halott, oda felesleges.

szóval sztem ha betévedtek az árkádba, tuti találtok olcsóbbér inget.

2009. aug. 5. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!