Lányok, szerintetek mennyire jó magasság a 191 cm?
Figyelt kérdés
2016. aug. 26. 16:37
1/16 anonim válasza:
Miért? ha azt mondjuk, hogy sok, akkor levágsz a lábadból bár centit?
2/16 A kérdező kommentje:
Dehogy...xd Csak kiváncsi vagyok, hogy tetszik-e, vagy nem. Ha azt írja, hogy túl magas, semmit nem fogok csinálni.
2016. aug. 26. 16:49
4/16 anonim válasza:
Nem rossz, én például szeretem a magas fiúkat. De mondjuk egy nagyon alacsony lánynak furcsa lehet :D
5/16 anonim válasza:
Nagyon jó, szeretem a magas férfiakat :33 Bár nem hiszem, hogy van olyan magas fiú, aki összejönne egy 160 cm-es lánnyal :"c
6/16 A kérdező kommentje:
Hát pedig szerintem aranyosak a "pici" lányok.:)
2016. aug. 26. 18:55
7/16 anonim válasza:
Testalkattol is függ. Nekem például nem annyira szimpatikus külsőre az a srác, aki magas és vékony. Alapból a magassággal nincs gond, csak ha nyurga.
8/16 anonim válasza:
Hááát, lehetne eggyel jobb, de nem kegyetlenül k..rva rossz, hanem aránylag sz..r.
9/16 anonim válasza:
Sztem tök menő ha nincs semmilyen gerincferdülésed emiatt
10/16 anonim válasza:
Én egyszerűen oda meg vissza vagyok az ilyen baromi magas srácokért:D
Az sem baj, ha vékony az illető:D
Én is ilyen kis 160-as lány vagyok, szóóóóval:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!