Nőhetek még? 16/F 165 cm
Figyelt kérdés
Már lassan 17 éves leszek, de még mindig 165 cm törpe vagyok.Van rá lehetőség, hogy magasabb legyek ? Sajnos édesapám is akkora mint én, már egy éve nem nőttem semmit.2016. aug. 16. 17:46
1/7 anonim válasza:
Nőhetsz. De nem sokat, ha egyáltalán nősz.
2/7 anonim válasza:
Ha most elkezdesz életmódot váltani (rendszeres sport, főleg úszás és kondizás/egészséges tápanyag dús ételek/kondizáshoz növekedési hormon/a stressz minimalizálása/társasági élet/elegendő alvás), akkor van esély arra, hogy intenzívebb legyen a növekedési hormontermelés. Akkor akár 6-8 centit is nőhetsz. Én 170 vagyok és sajnos én is ott rontottam el az életemet, hogy pont a serdülőkorban (amikor a legnagyobb szükség lett volna ÉLNI) felhagytam a sporttal és éjszakákba nyúlóan "végigkockultam" a tinédzserkoromat, amíg mások az edzőteremben pörögtek és a tengerparton/bulikban lazultak. Én 17 évesen álltam le a növekedéssel (ha jól emlékszem), de ha nem élek ilyen önpusztító életmódot, akkor lehet +5 cm sikerül felszednem. Ne kövesd el azt a hibát, amit én elkövettem!
3/7 anonim válasza:
Nőhetsz igen, 21 éves korig fejlődésben vagy.
De amúgy tök lényegtelen hogy milyen magas valaki.
4/7 anonim válasza:
"De amúgy tök lényegtelen hogy milyen magas valaki"
---
Ezzel kapcsolatban inkább kérd ki annak a több tízezer tízen/huszonéves lánynak a véleményét, akiket rendre átlagos vagy magasabb pasival látsz együtt sétálni! Egyébként 175 felett tényleg lényegtelen milyen magas valaki.
6/7 A kérdező kommentje:
2.válaszoló. Rendszeresen edzek, foglalkozok magammal. Majdnem minden héten járok bulizni. Nem követek szigorú diétát, de próbálok a lehető legegészségesebben étkezni. Ritka mikor 8 óránál kevesebbet alszom.
2016. aug. 17. 20:40
7/7 anonim válasza:
#6: Hát akkor elmondhatod, hogy a legtöbbet teszel a cél érdekében. Akkor sajnos genetikai adottság. A fiúk általában pár centivel túlnövik az apjukat (az én esetemben ez +3-4 cm). Viszont olyan is van, hogy hirtelen növekedésnek indul és akár egy fejjel magasabb lesz. Érdemes tudni, hogy az ember a magasságát nem feltétlenül a szüleitől örökli. A nagyszülők génje is befolyásoló tényező lehet. Ha ők is alacsonyak, akkor nagy valószínűséggel hozzám hasonló magasságú leszel, de ha csak a szüleid ilyen "kakukktojások", akkor még reménykedhetsz, hogy normális felnőtt testalkatod lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!