15 éves fiúnál tényleg alacsonynak számít 172cm?
Figyelt kérdés
Az egyik barátomról van szó és nyilván tudom hogy sokkal de sokkal kisebb emberek is vannak nála de nem ez a kérdés... Átlagosan alacsonynak számít-e?2016. aug. 12. 00:01
1/12 anonim válasza:
Szerintem pont jó:) Mondjuk én alacsony lány vagyok:DD
2/12 anonim válasza:
Attól függ milyen magasak a felmenői. Az én szüleim 160 centik, így én elég magasnak számítok a 175 centimmel, családon belül. 19/f
3/12 anonim válasza:
Hülyeség! 15 évesen 172cm egyáltalán nem az alacsony kategória, főleg hogy egy férfi huszonéves koráig nő.
5/12 anonim válasza:
Alacsony, de még nincs vége a növésnek.
6/12 anonim válasza:
172 cm bármilyen korban,felnőttként is átlagos magasság
7/12 anonim válasza:
Átlagos, de inkább azt mondják rá, hogy alacsony.
8/12 Ay carramba! válasza:
Az átlag magasság 15 évesen 170,1 cm. Úgyhogy nem, nem vagy alacsony.
9/12 anonim válasza:
az az alacsony aki 165 alatt van, 15 évesen... de az sem szamit, 172cm akkor 172cm nem mindegy hogy alacsonynak szamit vagy nem?
10/12 anonim válasza:
Szerintem teljesen átlagos.
De a fiúk még 15 évesen is nőnek,így biztos magasabb lesz később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!