15 éves fiúnál tényleg alacsonynak számít 172cm?
Figyelt kérdés
Az egyik barátomról van szó és nyilván tudom hogy sokkal de sokkal kisebb emberek is vannak nála de nem ez a kérdés... Átlagosan alacsonynak számít-e?2016. aug. 12. 00:01
11/12 anonim válasza:
Én is 15 éves fiú vagyok és 185 centi. Ezzel én magasabb vagyok az átlagnál. 172 centi teljesen normál.
12/12 anonim válasza:
Miért lettem lepontizva?Mert azt írtam,hogy átlagos?Attól,hogy ti nem vagytol képesek semmire sem és ezt a magasságotokra fogjátok rá,attól még nem lesz alacsony.Tipikusan az ilyen emberek szokták ezt emlegetni,akik semmit sem tudnak felmutatni,de legalább azzal henceghetnek,hogy "én bizony 185cm vagyok,én vagyok a király".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!