Szerintetek 197cm sok egy fiúnál?
Figyelt kérdés
Mellesleg kb 75kg vagyok. 15/f2016. júl. 20. 01:38
1/18 anonim válasza:
A korodhoz képest sok. Persze nem negatív értelemben. Biztos jól áll valakinek.
2/18 A kérdező kommentje:
Valakinek biztos :D
2016. júl. 20. 01:48
3/18 anonim válasza:
Azért lépegetőnek jelentkezhetsz a legújabb Star Wars-ba. Ne aggódj.
4/18 gnoomage válasza:
Vékonynak biztos túl vékony vagy ehhez. De nekem pl nem sok, 185 vagyok. De egy 150-160 centisnek olyan vagy mint egy óriás.
5/18 anonim válasza:
15 évesnek átlag feletti, én ennyi idősen kb 183 vrnti voltam és 8 év alatt kb 19 centit nőttem hozzá. Meg megerem kockáztatni, hogy 20 éves korodra megleszel vagy 205-210 cm.
8/18 anonim válasza:
a 197cm elég sok, nemcsak 15 hanem akárhány évesen. én 28 vagyok és nekem csak 13cm
9/18 anonim válasza:
fú de kbszott magas vagy ember :D kicsit irigyellek én csak 180 vagyok 22 éves létemre.. haverom meg 168... :D gyúrjál és akkor nem leszel olyan mint egy túlméretezett fogpiszkáló vagy mint egy botsáska.
persze a genetikád miatt lehet nem leszel olyan izmos mint ez a csávó
de hidd el jobban fogsz kinézni mitn ha nem gyúrnál :D
sok sikert ;)
10/18 anonim válasza:
Az a testépítő a képen egy holland férfi, 218 cm magas.
Hozzá képest nem lennél magas. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!