Miert nem szereted az emokat?
Utolso, es az elott kettovel valaszolo, nem akarjak tudatni aa vilaggal hogy depressziosok. Az oltuzetuk ees kinezetuk a stilusukat kepviseli, nem azt hogy mi most "depik" vagyunk. Rengeteg emo csak mosolyog, es egesz nap rohog a suliban a "haverjaival" mikozben sirvafakadna. Ugy hogy ezt eleg rosszul mondtatok.
Utolso elotti valaszolo, teljesen egyet ertek veled.
Es ott kozepen egyikotok emlitette hogy ccsak a hajukkal es oltozetukmel vannak elfoglalva... Tudod. Igen, ha kimennek az utcara elotte Maximum 10 percet szaannak arra, hogy beallitsak aa haajuk, mert szeretik, es ezt kepviseli a stilusuk. De mar megbocsajs de a mostani nike/ adidas rib.ancok mennyit sminkelnek es bogarasznak a tukor elott? S mind ekozben alig tanulnak, (tisztelet a kivetelnek) es alltalaban ok szoktak hangosan depizni hogy apu nem vette meg az uj iphon 1839506-ot, meg hogy a pasijuk dobta oket. Egy emo nem ilyen. Sot... . Legjobb baratom emo, es rengeteg emot ismerek neki is koszonhetoen, es o a legaktivabb irodalom oran, az elmeleti kerdeseken csak o ragodik, szinte csak o filozofal mindenen a tanarral. A matek nem az erossege de mindenkinek van gyengeje. Szoval igen is tanul, sot, 8 eve zongorazik es bandaja is van. Tehaat.... Nem mondanam hogy csak magaval es a hajaval foglalkozik kozben pedig sik hul.ye.
Nem érrelek titeket mindenki "utálja" (vagy legalábbis nem szereti őket) itt az emo-kat mi baj vann velük?? Ugyan olyan emberek mint ti.
Én is emo vagyok és ugyan úgy bánnak velem mint aki nem emo
Csak ennyit akartam mondani
Bárki mondhat bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!