Szereted ha dicsérnek?
Figyelt kérdés
2015. jún. 29. 15:42
1/8 anonim válasza:
Igen szeretem.
Minden embernek jólesik,szereti a pozitív visszajelzést az irányába,aki mást mond hazudik.
2/8 anonim válasza:
Igen, bár nagyon ritkán fordul elő, de akkor örülök neki :)
3/8 anonim válasza:
Én nem igazán, főleg ha csak ilyen sablonos bájcsevej szövegelésből dícsérnek... már megköszönni is utálom.
4/8 anonim válasza:
Természetesen igen, néha jól jön az egó növelés... :D Minden embernek szüksége van rá. :D
5/8 anonim válasza:
Nem. Feszélyezve érzem magam, és mindig úgy érzem, hogy most az adósa vagyok annak, aki dicsérget.
6/8 opened paradise válasza:
Igen. Csak ha ez a külsőmet érinti,akkor nem hiszem el.
7/8 anonim válasza:
Általában nem, mert vagy alap dolgokért dicsérnek, vagy marhára nemlétező valamit látnak belém, és azt ajnározzák. Igazi, egyenes dicsérettel nem is tudom mikor találkoztam.
8/8 anonim válasza:
Ha pl. az énektudásomat vagy az eszemet dicsérik, annak nagyon örülök :D
Külsőleg pedig ha olyan dolgot dicsérnek rajtam, amit én is szeretek, akkor örülök neki. Ha olyat dolgot, amivel én nem vagyok megbékélve, akkor kétkedve fogadom a dicséretemet.
Ha a ruhámat/körmömet, azt annyira nem szeretem, mert ilyenkor úgy érzem, hogy nekem is viszonoznom kéne, csak sokszor nem tudom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!