Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vagyok lassú?

Miért vagyok lassú?

Figyelt kérdés
Egy bizonyos tempónál akkor se megy gyorsabban, ha fegyvert fognak rám, ha sürgetnek és kapkodok, akkor elrontok mindent, sőt ha gyors kapkodó embereket látok, ideges leszek a látványtól... Az is megfordult a fejemben h lehet fogyatékos vagyok, azért vagyok ilyen lassú szerencsétlenség..?
2016. aug. 24. 23:37
 1/10 anonim ***** válasza:
15%
Szed össze magad!A fogyatékosok is élhetnek teljes életet!
2016. aug. 24. 23:41
 2/10 hosszúhajú ***** válasza:
100%
Nem vagy fogyatékos jaj hagyjátok már. eleve vannak embertípusok. Apám hiperaktív én mániás és összevissza, egy barátnőm olyan hidegvérű, mintha minden mozdulatát meggondolná, szóval van egy alaptermészeted, amire csomó dolog jön rá. pl hízás túlsúly okozhatja, egyes gyógyszerek mellékhatása, fáradtság, víz, élelem hiány, betegség előjel, ( megfázás... ) na meg pl ha nekem nincs semmi tennivalóm, akkor nagyon lelassulok. ha van akkor kissé begyorsulok, de nem azért mert más mondja, hanem mert tudom hogy lekésem a vonatot . pl. .. az is lehet elhagytad magad a nyári szünetben, tipikus iskolakezdési nyári megszokottság jele, kiestél a ritmusból, esetleg inspiráció hiánya, nem motivál semmi, unalom... elegem van hangulat, érdektelenség... idegesít a kapkodó ember, hiszen pont az ellentéte vagy, mint ahogy őt idegesítené, ha téged nézne, hogy anyám megalszik a tej a szájába... :) néha már látszatra is irritál egy tök ellentétes személy. - én megőrülök, ha apám kapkod, és még engem is siettet.. .)
2016. aug. 24. 23:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

ahogy kiveszem ez akkor van ha másnak másoknak kell teljesítened.

ha saját magad érdekében kell átlagnál gyorsabban teljesíteni akkor is van ez?

2016. aug. 25. 00:02
 4/10 A kérdező kommentje:
Ha saját magamnak csinálok vmit, akkor eleve a saját tempómban. Akkor ugye nincs ott senki aki baxtasson... Amúgy apám is lassú, és én is ilyen vagyok, ez nem átmeneti :/
2016. aug. 25. 00:10
 5/10 hosszúhajú ***** válasza:
100%
talán csak ez az alaptermészeted? - ha mindig ilyen vagy, voltál... - van ilyen. van ideges típus, aki állandóan hadar, kapkod, - és ez a gyakori ma ( rohanni )ha otthon is lassúságot látsz, jobban átveszed, örökölhetted is ezt a vérmérsékletet...
2016. aug. 25. 00:17
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk egyformák...
2016. aug. 25. 01:09
 7/10 hosszúhajú ***** válasza:
hát ja. :)
2016. aug. 25. 01:20
 8/10 A kérdező kommentje:
Munkát akarok váltani, csak nem tudom, hogy a múzeumőrködésen kívül mire lennék jó :D
2016. aug. 25. 20:18
 9/10 hosszúhajú ***** válasza:

hát ez jó volt! :)

állandóan ülő vagy állandóan álló munka kell neked. benn csücsülni egy irodában pl. nézz körül mire van szükség, és ha egyik se jó, van néhány ingyenes tanfolyam az OKJ n, ott megnézheted mi lenne jó, szerezhetsz új szakmát.

iroda, pénztár, eladó, - bár itt is néha csesztetnek h siess már, hát, a teremőr a legjobb. biztonsági őr, tesco auchan, bank... portás, ?????

2016. aug. 25. 20:50
 10/10 A kérdező kommentje:
Németben lakom, nézegetem már h milyen képzést csináljak. Amúgy itt a §34a vizsga kell a biztiőröknek. 450 euró asszem a vizsga+tanfolyam, de nem gáz. Pszichológus lennék még szívesen, csak az nagyon nehéz...
2016. aug. 26. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!