Hogyan jöjjek ki ebből a kib. ott lassú tempóból?
Figyelt kérdés
Ez a világon a leg kinzóbb dolog hogy le vagy lassulva, Mintha az embernek nem lenne szája, egyszerüen..
lasabban érted meg fogod fel a dolgokat és lassabban reagálsz. Csak ez választ el a normál élettől. Faterom az ilyen tőle kaptam.. nemtudom hogy egy ilyen megrögzült dologból hogyan lehetne kijönni ? mert ez sehova nem vezet, lehet az ő idejébe 30 éve még előny volt, de ma már sehol nem az
2016. máj. 10. 18:52
2/2 anonim válasza:
Most rendesen ilyen nyújtva és lassítva olvastam el a kérdésed! Mint ha egy lassított felvétel lenne 15x lassításban!
Amúgy egyáltalán nem értem a kérdésed!
(Nem megbántani akarlak ,csak visszakérdezni) hogy mi lassú? A felfogásod? vagy a napjaid telnek lassabban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!