Miért mindig a nagydarab, vagy éppen kövér emberekre mondják hogy lusta, és lomha?
Mert az elfogadott tény, hogy a nagyobb tömegű testnek, nagyobb a tehetetlensége. Fizika.
Erre asszociál mindenki.
Az már egy másik dolog, hogy ezért miért kell lecseszni valakit, csak azért, mert kövér, holott nem is ismeri az embert. Nem csak a személyiségét, hanem a fizikai állapotát. De ez meg már csak emberi bunkóság.
23/l
25-30 nem kevés lássuk be.
Ez amúgy, mint minden egyénfüggő. Én alapvetően lusta vagyok közel 180 centi 58kg 21 éves és fiú. Szóval hihetetlen vékony.
Utálok buszozni így ha tehetem gyalogolok. Főleg ha Pesten vagyok ott max metró ritkán villamos de amúgy gyalogolok.
Egyébként vidéki vagyok de biciklivel járok szinte mindenhova mert utálok buszozni 8-9 km oda majd vissza megint. Nem egyzer volt, hogy hazasétáltam a avárosból ami megint közel 10km a végére azért már fáradt voltam de nem adtam volna föl.
Ja és baromi lassú és nyugodt vagyok műteni lehetne, de mozogni a legtöbb esetben szeretek.
Az, hogy miért mondják az elhízottakra, hogy lusták az szerintem azért van, mert azthiszik azért híztak el, mert nem csinálnak semmit. De ez nagyon sok esetben nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!