Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mindig a nagydarab,...

Miért mindig a nagydarab, vagy éppen kövér emberekre mondják hogy lusta, és lomha?

Figyelt kérdés
Személyes tapasztalatom,hogy a legtöbb tudatlan ember azt tartja,hogy a kövér vagy nagydarab emberek lusták,és lagymatag lassú emberek. Pedig Én szerintem ez nem igaz! Én vagyok 125-kiló és két méter,de állítom hogy fürgébb vagyok,és jobban mozgok,mint egyes emberek a vas ággyal 40-kilójukkal. Sok olyan sovány vézna embert ismerek akik szidják a BKV-t,de egy megállót nem képes le gyalogolni. És olyan lassan mennek az utcán,vagy egy közértben hogy operálni lehetne őket. Most nehogy valaki kiforgassa a szavaimat,senkit nem akarok sértegetni,de nap mint nap tapasztalom ezt. Én a 125-kilómmal 25-30-kilométer is gyalogolok naponta,míg egyes sovány társaim 50-métert is busszal,vagy autóval képesek csak megtenni. És akkor még engemet piszkálnak a buszon,hogy nem tudok mozogni. Ja és ami érdekes hogy állandóan a mozgásról prédikálnak a nagyokos "szakemberek" aztán mégis ismerek nem egy néhány olyan embert aki a WC-re is autóval jár,és egész nap egészségtelen kajákat eszik mázsa számra,és vedli a sok cukros üdítőt,és egy grammot nem hízik. De mozogni egy évben nem mozog annyit,mint Én egy héten. Akkor miről is beszélünk? De bezzeg a BKV-t azt szidják mint a bokrot,ha egy picit várni kell a buszra. Ha ne adj isten leállna a BKV,és az autójuk is csütörtököt mondana,akkor jaj lenne nekik. Biciklizni tudnak,de csak dísznek van nekik. Még egyszer írom,hogy NEM sértegetni,és megbántani szeretnék senkit,csak egyes emberek,főleg a fővárosiak ilyenek. Én csak úgy hívom a ilyeneket hogy elkényeztetett városi puhány ropik. Vagy tápos csirkék,vagy papír kutyák.

#lustaság #Mindig csak a kövér #és lassú?
2016. jan. 8. 10:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes,hogy milyen egyszerűen lekövérezik az embert,meg szapulják. Ez valahogy természetes. Bezzeg a cigányozásra mindenki morog pl. Nem lehet diszkriminálni,nem lehetsz rasszista. Ezzel szemben nyugodtan mondhatod egy emberre,hogy kövér,nyugodtan megalázhatod... Állítólag pedig mindenki egyenrangú, egyenértékű. Na akkor hogy is van ez?
2016. jan. 8. 16:14
 12/13 A kérdező kommentje:
Na Neked,az utolsó válasz írónak van a legnagyobb igaza! 100%-osan egyet értek! Cigányozni nem szabad...De kövéreket szidni igen! Na akkor tényleg el kéne gondolkozni az egyenlő emberi jogokkal,mert azzal ide haz nagyon sok gond van.
2016. jan. 8. 23:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekünk is akkor csapatostól kéne támadnunk,mert kövéreznek!
2016. jan. 9. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!