Miért mindig a nagydarab, vagy éppen kövér emberekre mondják hogy lusta, és lomha?
Figyelt kérdés
Személyes tapasztalatom,hogy a legtöbb tudatlan ember azt tartja,hogy a kövér vagy nagydarab emberek lusták,és lagymatag lassú emberek. Pedig Én szerintem ez nem igaz! Én vagyok 125-kiló és két méter,de állítom hogy fürgébb vagyok,és jobban mozgok,mint egyes emberek a vas ággyal 40-kilójukkal. Sok olyan sovány vézna embert ismerek akik szidják a BKV-t,de egy megállót nem képes le gyalogolni. És olyan lassan mennek az utcán,vagy egy közértben hogy operálni lehetne őket. Most nehogy valaki kiforgassa a szavaimat,senkit nem akarok sértegetni,de nap mint nap tapasztalom ezt. Én a 125-kilómmal 25-30-kilométer is gyalogolok naponta,míg egyes sovány társaim 50-métert is busszal,vagy autóval képesek csak megtenni. És akkor még engemet piszkálnak a buszon,hogy nem tudok mozogni. Ja és ami érdekes hogy állandóan a mozgásról prédikálnak a nagyokos "szakemberek" aztán mégis ismerek nem egy néhány olyan embert aki a WC-re is autóval jár,és egész nap egészségtelen kajákat eszik mázsa számra,és vedli a sok cukros üdítőt,és egy grammot nem hízik. De mozogni egy évben nem mozog annyit,mint Én egy héten. Akkor miről is beszélünk? De bezzeg a BKV-t azt szidják mint a bokrot,ha egy picit várni kell a buszra. Ha ne adj isten leállna a BKV,és az autójuk is csütörtököt mondana,akkor jaj lenne nekik. Biciklizni tudnak,de csak dísznek van nekik. Még egyszer írom,hogy NEM sértegetni,és megbántani szeretnék senkit,csak egyes emberek,főleg a fővárosiak ilyenek. Én csak úgy hívom a ilyeneket hogy elkényeztetett városi puhány ropik. Vagy tápos csirkék,vagy papír kutyák.2016. jan. 8. 10:11
11/13 anonim válasza:
Érdekes,hogy milyen egyszerűen lekövérezik az embert,meg szapulják. Ez valahogy természetes. Bezzeg a cigányozásra mindenki morog pl. Nem lehet diszkriminálni,nem lehetsz rasszista. Ezzel szemben nyugodtan mondhatod egy emberre,hogy kövér,nyugodtan megalázhatod... Állítólag pedig mindenki egyenrangú, egyenértékű. Na akkor hogy is van ez?
12/13 A kérdező kommentje:
Na Neked,az utolsó válasz írónak van a legnagyobb igaza! 100%-osan egyet értek! Cigányozni nem szabad...De kövéreket szidni igen! Na akkor tényleg el kéne gondolkozni az egyenlő emberi jogokkal,mert azzal ide haz nagyon sok gond van.
2016. jan. 8. 23:51
13/13 anonim válasza:
Nekünk is akkor csapatostól kéne támadnunk,mert kövéreznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!