Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy szar, undorító, féreg...

Egy szar, undorító, féreg vagyok. Fog ez változni valaha?

Figyelt kérdés

Megismertem néhány új embert az elmúlt időszakban és nekik mindenben hazudtam. Egyszerűen hazugságokból élek. Mindent azokra építek, azokra hivatkozok, egyszerűen tényleg mindent.

Utálom magamat ezért, amit tettem. Fogalmam sincs, hogy mit kellene tennem. Összetörtem legbelül, pedig nekem aztán nincs rá okom, mivel én vagyok itt a bűnös. Éppen a bőgéssel küszködöm, hogy miért tettem ezt, miért hazudtam az egész életemről nekik.

Nagyon megkedveltem ezt a néhány embert, de tudom, hogy ha továbbra is beszélek velük, kifog derülni minden és nem akarom, hogy csalódjanak bennem.

Csak internetről ismerem őket. Nem tudom, hogy mit tegyek. Szakítsam meg velük mindenhol a kapcsolatot? Csak az a baj, hogy nagyon megkedveltem őket, de tudom, hogy egy féreg vagyok, akinek nem jár mások szeretete, se kedvelése.

Tűnjek el végleg, ha azt akarom, hogy "boldog tudatlanságban" legyenek?

2016. aug. 23. 21:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem az en netes baratnom is kamuzik neha, de nem erdekel, mert szeretem ot es az eletemet is rabiznam. Mellettem allt egyedulikent egy nagyon rossz idoszakomban.
2016. aug. 23. 22:37
 12/15 anonim ***** válasza:
Hogy beszélsz magadról? Nem vagy féreg... Ez van, hazudtál, megy az életed tovább. Ha ezután jó ember vagy megérdemled hogy szeressenek. Ne legyél butus.
2016. aug. 23. 23:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Már azzal a változás útjára léptél, hogy feltetted ezt a kérdést, mert a lelkiismereted megszólalt. Sokszor nehéz szembenézni az igazsággal, de ha ezt megteszed megtisztulsz és jobb emberré válsz. Ha őszintén megmondod ezeknek az embereknek, hogy kényszeres hazudozó vagy, de nagyon megkedvelted őket és bocsássanak meg, amiért meg kell és őmiattuk megváltozol. Ha ezt megértik, akkor igaz barátok.
2016. aug. 24. 02:47
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy nem ítéltek el és, hogy normális válaszokat kaptam, mdgpróbálom rendbehozni.
2016. aug. 24. 08:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Attól függ, ha annyira nagyon szereted őket, akkor mondj el nekik mindent, de én a helyedben most megszakítanám velük a kapcsolatot, és ha mással ismerkedem, akkor már nem hazudnék :)

Nem vagy féreg, legalább beláttad, hogy rosszul csináltad, van ez így.

Én mindig megszakítom a netes kapcsolatokat, pedig volt már nagyon kedves barátom a netről. Szép volt, jó volt, de elég volt.

2016. aug. 24. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!