Pasikent hany evesen kell odafigyelnj arra hogy ne csusszon ki a labam alol a fold?
27eves vagyok, mondjuk eleg fejletlen ahhoz kepest. A fejem pl nagyon gyerekes es nem a cuki modon, hanem teljesen nonszexi. Ja es ennek tetejebe az alkatom is nyeszlett, fogaik ossze vissza alllnak, magas es zsiros a homlokom, gyenge a hajam, tehat sosem volt meno frizuram.
21 eves koromig not nem lattam, azota szamitasaim ha nem csalnak akkor 22 nővel voltam, mondjuk ebbol csak nehany volt turheto.
Voltak tartos kapcsolataim is, most pl januar ota egyutt vagyok egy lannyal, aki mar az osszekoltozest eroltetne es a gyerekvallalast emlegeti fel.
Az a problema hogy nagyon nehezen talalok olyan not akitol meg eppen nem hanyok es velem akar lenni. A mostani baratnomet (velem egyidos) is majdnem 3 ev kuszkodes utan talaltam soksok szovevenyes veletlen folytan, nekem nem olyan egyszeru a dolgom, mint a szep fiuknak h elmennek inni es a farkukra pordult olyan csaj akirop en csak almodhatok.
Mert nekem mar az is elerhetetlen h a lanynak lapos hasa legyen es szeressen szexelni ja meg ne legyen lapos a mellkasa.
Sajnos a mostani baratnom még vekony de hizasra hajlamos es sajnos nem fog neki jol allni az mar most latszik...sajnos melle sincsen es "nem baszos"...ami azert eleg rossz dolog :(
A 3 evvel ezelotti akkor 20eves baratnomet lesem a neten kutakodom utana, mert az a lany pl szeretett dugni pedig velem vesztette el, fitt volt meg minden. Csak nem lettem szerelmes belé.
Es nagyon faj nekem h egyetemi eveim elteltek sehogy, sajnos bme-re jartam ahol nem voltak nok, csak tanulassal szopas. Meg kocka tarsasag. Persze a jokepuek ott is dugtak.
Tehat ez a par limlom no lenne a fiatalkori nemi eletem? Pedig ezek utan is mennyit kuszkodtem...jartam bulikba, gornyedtem tarskeresokon es probalkoztam a vegtelensegig h talaljak noket magamnak.
Es persze sosem erhettem el azt a kis keveset sem, amit akartam. Es mindig olyannal kell lennem akikkel csak elvagyok. Mondjuk még ez sem opcio mert a vegen majd kapok a nyakamra egy gyermekaldast. Aztan vege a legeny eletnek.
Nekem azt mondtak h nem kestem le semmirol...ahaaaa....hat nem ugy vettem eszre.....30evesen ugy fognak kezelni mint egy 30evest sajnos olyankor nem szamit h mar csak kulsore sem nezek ki mondjuk valami lemaradt 14 evesnel.
Amikor fikazni kell akkor gyereknek neznek az emberek de ha felelossegekrol van szo akkor rogton mindjart 30vagyok mindenki szemeben.
Pedig en csak azt szeretnem ami a jokepueknek ingyen jar.
Napok ota csak nosztalgiazom, mondjuk a legitobbi baratnomert csak 8honapig kellett lejarnom bulikba es probalkozni, mire talaltam egy lanyt akinek kelllek es nekem is tetszik. Sajnos nincs ilyen erofeszitesre tobbszor lehetosegem mert munkahelyre kell jarnom.
Es felek hogyha kidobom a mostani lanyt akk 30eves korom elott mar tenyleg nem lesz senkim utana meg jon a lejto
14-es jó,hogy mondod!Mostmár mindent értek:
A kérdezö 14 éves és Molnár Krisztiánrol beszél vagy maga Ö az. XD
Szerintem először is magadon változtass.
Csináltasd meg a fogaidat, mert a ronda fognál nincs gusztustalanabb. Vagy fogszabályzó vagy protkó.
Kezeltesd a bőrödet és menj el egy rendes fogdrászhoz aki megcsinálja a hajadat.
Nem tudom te hogy vagy vele de nekem jobb egyedül mit egy olyan férfivel akit nem kívánok és nem az esetem. Először is változtass magadon, utána lesz jobb nőd.
23N
Te mit tudnál nyújtani egy szép, lapos hasú, nagymellű lánynak, amiért érdemes téged választania egy jóképű srác helyett?
Na ezen gondolkozz el!
A barátnődért meg tedd össze a kezed, mert ha ez a véleményed róla, hogy "még éppen nem hánysz tőle" (és ezt biztos érezteted is valamilyen módon), és ennek ellenére veled akar lenni, akkor te egy nagyon szerencsés ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!