Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk! Titeket zavar, ha egy...

Fiúk! Titeket zavar, ha egy lány "gamer"?

Figyelt kérdés
Szóval rendszeresen játszik PC-n vagy konzolon
2016. aug. 20. 19:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
32%
Manapság már az élettelen kategóriát nevezik gamernek, szóval eléggé zavarna.
2016. aug. 20. 20:00
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem erted a lenyeget 10es :(

A bnojevel el szeretne jarni helyekre a valo eletben. Peldaul kirandulni es nem egyedul akar menni, tudod kozos program.

Es egy gamer meg altalaban inkabb jatszana.

Ennyi.

2016. aug. 20. 20:17
 13/19 anonim ***** válasza:
Tehát ha egyedül van, ül a gép előtt, ha van csajszika, eljárogat? Ugyanazt írtad le, amit én. Neki csak antidepinek kell a csaj. Ki akar olyan faszit maga mellé, aki csak akkor járogat el, ha kézen fogják és viszik?
2016. aug. 20. 20:33
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem ezt irtam:)

De latom te nem is akarod megerteni.

2016. aug. 20. 20:38
 15/19 anonim ***** válasza:

De, meg akarom érteni.

Van, aki elmenős, van, aki otthonülős. Aki otthonülős, az akkor sem lesz bulihuligán, ha van párja, aki pedig elmenős, az nem lesz hirtelen a könyvek vagy a számítógép rabja. Ha valaki csak azért ül otthon, mert nincs, akivel elmegy - hisz barátokkal is ugyanúgy el lehet menni - az elvárásokat támaszt egy nemlétező kapcsolat felé.

2016. aug. 20. 20:42
 16/19 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten örülnék, ha az lenne.
2016. aug. 20. 22:19
 17/19 Firedoom ***** válasza:

En szemely szerint gamernek vallom magam, tehat nekem pozitiv lenne, folev ha ugyan azokkal jatszanank. Viszont mindezek melle igenyelnem a kozos programokat (ammit jobb esetben nem a szivem valasztottja irna meg xD)...

Viccet felre teve: ez is csak egy hobbi ami helyenkent inspiralo is lehet. Rengeteg jatekhoz kapcsolodo konyvet olvastam mar es jelenleg is egy jarekbol csinalok papir sarkanyt. Mert eppen ilyen kedvem van o.O

Ha a holgy is kepes lenne erre akkor az nem csak pozitiv lenne hanem hatalmas csoda (nem a papir sarkany keszitesre ertem)! 19f

2016. aug. 20. 23:19
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem, hogy egész nap ezt csinálja. Csak szórakozásból.
2016. aug. 21. 21:42
 19/19 anonim ***** válasza:

Régebben gáz volt a férfiakon a rozsaszin póló ma már nem gáz, elfogadott, persze van egy réteg aki nem venne fel a férfiak és a nők közül sem rózsaszínt.

Függ a neveltetéstől, iskoláztatástól, hogy kiből milyen ember lesz.

Csak időkérdése és ha még ma fura (gamer-lány) akár pár év múlva már nem lesz az!

Egyéni véleményem az, hogy gáz, hogy FIATALlányok a szabadidejükben játszanak; LOL -oznak ahogyan a rózsaszín póló is gáz!

Szerintem ki lehet nőni/ meg lehet unni a videojátékokat, bár ha van egy közeg aki mindig játszani hív akkor nem biztos.

2017. aug. 24. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!