Lanyok! Mennyire zavar ha a pasitoknak, vagy a kiszemelt fiunak nagyobbak a mellei?
Hát bazz, ha az én szilikonmelleimnél nagyobb lenne egy pasi (és itt nem pasiról vagy kiszemeltről beszélek, mert hálistennek a páromnak kisportolt teste van, hanem úgy általánosságban :) ) melle, na az hogy is mondjam nem volna túl vonzó.
Mert ha a mellén van zsír, akkor sanszos hogy nem csak ott. És nem azért mert nekem bajom van a teltebb emberekkel, csak ha már nagy mellei vannak egy férfinak, az nem vall túl egészséges életvitelre.
:DDD Nem olyan nagy művészet, igazából, nem 1-2 pasi van, akinek nagyobb a melle az enyémnél, mert nekem elég kicsik vannak. Volt is olyan párom egyébként, aki nagyobb darab volt, és mindig azzal cukkoltuk egymást, hogy "bárcsak akkora mellem lenne, mint neked", mert ő fogyni akart, én meg örültem volna nagyobb ciciknek.
Egyébként meg a férfiak mellén máshogy ül a zsír, mint egy női mellen, szóval a formája sosem lesz pont olyan, mint egy nőnek pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!