Mennyire számít nagyképűségnek?
Egyáltalán nem tartom rondának magamat és nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam, valamint gyakran előfordul, hogy egy lánnyal szemezünk meg rám mosolyog.
(17/f)
#3 te sem lehetsz sokkal okosabb ha olyanokat hülyézel le akiket nem ismeresz
Egyébként sokan illettek ezzel a jelzővel pont emiatt, ezért kérdeztem. Ennyi a történet. Bocsi ha emiatt elvesztegettél emiatt 1 percet az életedből.
8: köszönöm :)
9: nem nagyon van kedvem veszekedni de nagyon kíváncsivá tettél. Mondd csak, hogy tudtad megállapítani 1 ismétlem 1 mondatból hogy hülye vagyok, miközben az emberek, akik személyesen is ismernek és beszéltünk is az ellenkezőjét állítják? Amúgy nem hiszem, hogy jó jegyekkel és egy tavaly letett felsőfokú nyelvvizsgávval hülye lennék és nem érzem magam annak, ellentétben veled. Már bocs, de csak egy hülye kezd el ismeretlenekről arc nélkül állítgatni irreális dolgokat.
Mindenesetre nekem van jobb dolgom mint ilyen előítéletes emberekkel veszekedni akik azt hiszik hogy 1 mondat után ismerik az embert és trágár szavakkal illethetik. Ez is csak téged minősít. Miután nem akarok lesüllyedni a te szintedre, én inkább lépek.
Ja és igen, bizonygatom, mert nincs igazad. Tudod ezt is el kell fogadnod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!