Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Különc vagyok? (többi lent)

Különc vagyok? (többi lent)

Figyelt kérdés

imádok lustulni, imádok bent a szobában gubbasztani és játszani más ilyen haverjaimmal a gép előtt, ezenkívűl utálom ha nagy a világosság, utálom ha süt a nap, és imádom ha be van borulva és esik.

15f.

2016. aug. 17. 17:54
 1/5 anonim válasza:
100%
Mindenki a maga módján különc. Nem vagy az, egyszerűen ilyen vagy.
2016. aug. 17. 17:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Fú ismerős... Nekem így illant el 8 év az életemből, aztán jött egy baromi szar időszak amikor sajnáltam ezt a kieső időt, és azon idegeltem, hogy 2 élet se elég, rengeteget romlotta memóriám is.

Tuti nem egészséges ez mentálisan, de meg nem mondom mi miatt lehetett, viszont ma is hajlamos vagyok ilyesmire.

Ha nincs bajod az egyedülléttel, akkor ok, de ki tudja hogyan töltheted el jól az életed, utólag leszel csak okos te is...

2016. aug. 17. 18:03
 3/5 anonim ***** válasza:
mintha a 15 éves jövőbeli énemet látnám XDD 100%ig ugyan az :) mondjuk én nem utálom ha süt a nap de nem is szeretem, pacsiii
2016. aug. 17. 18:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Többnyire mindenki átesik az ""antiszocságon"". Kicsit sem vagy különc. 15 évesen pláne.
2016. aug. 17. 18:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Én napi 16-18 órában filmeket néztem, meg játszottam építkezéseken tökegyedül...

Gyakorlatilag semmi értelmeset nem csináltam, őrmelóm volt, de ott se kellett csinálni szinte semmit, csak az órák teljenek. Rettenetesen lebutított, és ellopott 8 évet az életemből...

2016. aug. 17. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!