Különc vagyok? (többi lent)
imádok lustulni, imádok bent a szobában gubbasztani és játszani más ilyen haverjaimmal a gép előtt, ezenkívűl utálom ha nagy a világosság, utálom ha süt a nap, és imádom ha be van borulva és esik.
15f.
Fú ismerős... Nekem így illant el 8 év az életemből, aztán jött egy baromi szar időszak amikor sajnáltam ezt a kieső időt, és azon idegeltem, hogy 2 élet se elég, rengeteget romlotta memóriám is.
Tuti nem egészséges ez mentálisan, de meg nem mondom mi miatt lehetett, viszont ma is hajlamos vagyok ilyesmire.
Ha nincs bajod az egyedülléttel, akkor ok, de ki tudja hogyan töltheted el jól az életed, utólag leszel csak okos te is...
Én napi 16-18 órában filmeket néztem, meg játszottam építkezéseken tökegyedül...
Gyakorlatilag semmi értelmeset nem csináltam, őrmelóm volt, de ott se kellett csinálni szinte semmit, csak az órák teljenek. Rettenetesen lebutított, és ellopott 8 évet az életemből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!