Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Olyan furcsának érzem magam....

Olyan furcsának érzem magam. Az vagyok?

Figyelt kérdés

Az osztálytársaim azok a tipikus beszólogatós foci drukker,"minden korunkbelit ismerek a városban" srácok,akik mindenkivel jól el beszélgetnek,idősebbekkel is. Én nem nézek focit.nem járok berúgni,nem szoktam nagyon másokkal beszélni,mert elvagyok egyedül is,de mikor próbálok bárkivel beszélni,érdeklődöm hogy hogy van meg ilyenek,mindig úgy érzem,hogy az olyan srác társaságát jobban élvezi,én meg csak hülyeségeket beszélek össze-vissza. Nem ismerek sok embert,nincsenek is úgy barátok,csak haverok,nincs most barátnőm sem,és valahogy nem vonzanak ezek a részeg pénzéhes ribizlik. Nem szokásom beszólni másoknak,mert véletlenül sem akarok megbántani mást,pedig ők mindig gátlástalanul azt teszik. Ha pedig valakivel össze jönnék, nem holt részegen akarom meg ismerni,és ott helyben meg...Néha annyira jelentéktelennek érzem azokat amiket mondanak,mintha csak ömlene belőlük a szó,de mégis jobban el beszélgetnek az emberekkel.

Velem van a hiba hogy ilyen különc vagyok? Mert én nagyon annak érzem magam.

18/F

2015. nov. 28. 23:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én is ilyesmi vagyok mint te, csak nekem még haverom se nagyon van nemhogy barátaim. Egy haverom van csak, az is messze lakik.

Te mit szeretsz csinálni a szabadidődben, milyen dolgok érdekelnek?

2015. nov. 28. 23:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen furcsa vagy, mivel a sok idióta között te NORMÁLIS vagy.

Sajnos tényleg sok olyan lány van,aki azt szereti ha a pasi részeg,bunkó, lekezelő. DE találsz majd olyat akinek pont egy olyan normális pasira lesz szüksége mint te

2015. nov. 28. 23:23
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem lánykènt egyáltalán nem jönnek be ezek a 'partyállat, minden nap lerèszegedő swag yolo srácok', akik csak játszák az agyukat hogy menőbbnek tűnjenek. Ès szerintem nem vagy különc, csak megvan a saját stílusod:). 16/l
2015. nov. 28. 23:27
 4/11 A kérdező kommentje:

1-es: Szeretek zenét hallgatni, most el kezdtem az Őrület Hegyei c. könyvet olvasni,elmélkedni hogy a ki tűzött célokat hogy érjem el és videókat nézni.

2-es: Ez jól esett,remélem igazad lesz

2015. nov. 28. 23:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Jófej lehetsz szerintem, és más emberekkel milyen vagy? Barátságos, segítőkész, türelmes ember?
2015. nov. 28. 23:31
 6/11 anonim válasza:
100%

A lényeg, hogy magabiztos legyél és tudj beszélgetni. Én ki voltam közösítve, mert mindenkinek beugattam, aki nem volt kedves velem, de most inkább a mindenki szeret kategória vagyok.

Őszinte vagyok, vicces és néha csipkelődő, de én sem akarom megbántani az embert.

Azt hiszem, hogy akkor maradt abba a kiközösítés, amikor az osztályból a legnagyobb gyerek megütött, én meg visszaütöttem egy nagyobbat.

Persze nem azt mondom, hogy verekedj, csak beszélgess, legyél őszinte és határozott. Aztán a többi majd jön.

2015. nov. 28. 23:31
 7/11 A kérdező kommentje:

3-as: Örülök hogy vannak még ilyen lányok :)

5-ös: Próbálok mindenkinek segítséget nyújtani, örömet okozni,valamelyik nap is ki békítettem 2 barátom egymással, és elég barátságos típus vagyok,főleg a lányokkal és ezért volt rám féltékeny a volt barátnőm :'D

2015. nov. 28. 23:35
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy különc nyugi. Azért a kép nem ennyire fekete-fehér hogy van az ember és mindenki más, hanem azért a többi ember között is elég sokfélét találni. Amiért nehezebben találsz magadhoz hasonlókat az valószínűbb hogy azért van mert ilyen emberek javarészt inkább introvertáltak. Én is hasonló vagyok, szeretem másokkal értelmesen eltölteni az időt nem a kocsmában, és igyekszem magamból i a legjobbat kihozni. Csak hát a legtöbb emberrel nincs sok közös témánk, akikkel meg lenne azokkal meg ettől még nem feltétlen jellemben kompatibilisek szóval nekem sincs szerencsém ilyen téren.
2015. nov. 29. 01:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Hidd el, minden ember átesik egy ilyen időszakon az életében, kamaszkorában. Mindenki tud csacsogni/beszélgetni, max. nem találtad meg még a hozzá való társat! :)
2015. nov. 30. 19:40
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Válasz: Te vagy a normális. Csak az idióták hangosabbak és könnyebb birkaként beállni a sorba, nem gondolkodni és menni előre, ész nélkül. Sz.. világ van, pedig nem vagyok megkeseredett- de manapság túl kell élni a normálisaknak. Ez van. Tarts ki a meggyőződéseid mellett.

33/N.

2015. nov. 30. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!