Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Olyan furcsának érzem magam....

Olyan furcsának érzem magam. Az vagyok?

Figyelt kérdés

Az osztálytársaim azok a tipikus beszólogatós foci drukker,"minden korunkbelit ismerek a városban" srácok,akik mindenkivel jól el beszélgetnek,idősebbekkel is. Én nem nézek focit.nem járok berúgni,nem szoktam nagyon másokkal beszélni,mert elvagyok egyedül is,de mikor próbálok bárkivel beszélni,érdeklődöm hogy hogy van meg ilyenek,mindig úgy érzem,hogy az olyan srác társaságát jobban élvezi,én meg csak hülyeségeket beszélek össze-vissza. Nem ismerek sok embert,nincsenek is úgy barátok,csak haverok,nincs most barátnőm sem,és valahogy nem vonzanak ezek a részeg pénzéhes ribizlik. Nem szokásom beszólni másoknak,mert véletlenül sem akarok megbántani mást,pedig ők mindig gátlástalanul azt teszik. Ha pedig valakivel össze jönnék, nem holt részegen akarom meg ismerni,és ott helyben meg...Néha annyira jelentéktelennek érzem azokat amiket mondanak,mintha csak ömlene belőlük a szó,de mégis jobban el beszélgetnek az emberekkel.

Velem van a hiba hogy ilyen különc vagyok? Mert én nagyon annak érzem magam.

18/F

2015. nov. 28. 23:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
nem, sztem teljesen normális 18éves fiú vagy.
2015. dec. 1. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!