Miért érzek szimpátiát bizonyos emberek iránt? ( lent)
Ha tegyükfel látok egy embert aki valamiért kiközösített, lenézett, vagy egyszerűen csak más mint az átlag emberek, akár mondjuk úgy kicsit elborult, szeretnék beszélgetni vele. De akár csak mert pl csúnya ( saját és a környezete megítélése alapján)
Kicsit sajnálatból vagy hogy segítsek neki. Kicsit felelősséget érzek irántuk. Szeretném azt ha én lennék a mentsváruk.
Ez nem nagyon nyilvánul meg mert mégis furcsa lenne ha odamennék egy idegenhez és megölelgetném. De ez pl könyv vagy filmes karaktereknél is így van hogy a furcsa nem ép, akár pszichopata. És mindig az ilyen karakterekkel azonosulok.
Lány vagyok 19 éves és ez csak az ellenkező nemnél fordul elő.
Ez érdekes. Én bevonzom a bolondokat, de a bolondok is bevonzanak engem..
Bolond olyan értelemben véve, hogy nem átlagos, fogyasztótársadalmi polgár.
Először is nem unalmasak, és ráérzünk egymásra. A zsenialitás és az őrület eléggé közel áll egymáshoz.
Valüszínű hogy te sem vagy átlagember, empatikus vagy, vagy saját magadra emlékeztet. Te kell tudd.
Nekem egyesek szerint van valami kisugárzásom, és a gyerekekkel, állatokkal is másképp viselkedem, ráérzek, és ők is másként viszonyulnak hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!