Normális, ha tovább nem tudom elképzelni az életet? Többi lent.
Mármint tudom, hogy senki nem akar megöregedni, de én 25 éves korig tudom elképzelni jónak az életet. Az ilyen gyerekek, meg család téma nagyon kikészít. Biztos nagy öröm eleinte, de ezek az emberek sose boldogok. Annyi könyvet gyártanak arra, hogy így tartsd fent a házasságot, meg ugye a szerelem is véget ér, aztán meg már csak nyűg a másik, szóval vég kimenetel mindenhogy szomorú, ha valaki házas, ha valaki egyedül van akkor meg azért.
Meg az ember biológiailag sem erre lett tervezve. (Jó, hát munkára se, meg ennyi stresszre sem:D) Mintha csak erőltetnék, ami nem működik, mert az egyedül létet szarabbnak érzik.
A terhességről ne is beszéljünk, kilenc hónap szenvedés, persze a vég eredmény szép, de tönkre teszi a testet.
Nem kell lehurrogni, ha valaki mást tapasztal, de én mindenhonnan azt a vissza jelzést kapom, hogy megöregedni nagyon rossz, meg állandóan nyavalyognak. Mondjuk megértem, monoton meg unalmas. Csak én félek ennyire? 16/l
Köszönöm a válaszokat!:)
Nem értetlenség, csak egy szempont, ha nem értesz egyet az nem baj. Nem biztos, hogy megbánom, még addigra változhat a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!