Hogyan használjam ki a fiatalkort?
Figyelt kérdés
Habár úgy gondolom, elég jól ismerem magam, eléggé a konfortzónámon belül mozgok, és nem mondom, hogy zavar, mert a napjaim angolozással töltöm, csak szeretnék valami izgalmasat is csinálni amíg kiskorú vagyok, nem csak tanulni, és várni arra, hogy felnőjek. Jártam egy időben modern tanulni, és magát a műfajt szerettem, de az órákat nem igazán. Szeretném magam jobban megismerni, meg kicsit kilépni a konfortzónámból, annak ellenére, hogy utazási,tanfolyamlehetőségeim nem nagyon vannak.2016. aug. 10. 19:12
1/3 anonim válasza:
Sport, túraegyesületek, önismereti körök, vallási csoportok, szórakozóhelyek, önkénteskedés, diákmunka (nem a tescora gondolok), esetleg megpróbálni üzletet csinálni valamiből, amihez értesz. Egyelőre ennyi jut eszembe. De szerintem a sport a legjobb, van egy-két olcsó, de különleges dolog, amit csinálhatsz, pl. falmászás, íjászat, túrák, táncórák, evezés... Ha sikerül valahol kifognod egy jó csapatot biztos lesznek emberek, akikkal izgalmas dolgokat tudsz csinálni.
2/3 anonim válasza:
Tudom még ajánlani a sportlövészetet.
Sport az is(még akkor is ha pár ember nem számítja annak, világbajnokságok vannak belőle!), nem izzadsz bele, egy ember aki szereti a fegyvert rossz nem lehet(:D), és nyugodt környezetben lehetsz sok emberrel.
3/3 anonim válasza:
1. vagyok, én is lövész voltam egyébként :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!