Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem tudok találni egy...

Miért nem tudok találni egy velem egy szinten intelligens barátot, aki nem hagyja hogy lábtörlőnek használjam és nem is néz le engem?

Figyelt kérdés
Gimnáziumba járok, de ilyen embert nem ismerek.
2013. nov. 20. 18:47
 1/5 A kérdező kommentje:
16/f ha ez számít.
2013. nov. 20. 18:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert túl magasan hordod az orrod ahhoz, hogy lásd az emberekben a saját értékeiket. Ne magadhoz hasonlót keress... Az értéket keresd, még ha az a tiédhez nem is hasonló.
2013. nov. 20. 18:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Nos, tegyünk egy próbát. Én intelligensnek tartom magam, és én se találok olyan barátot/barátnőt, aki értékrendben passzolna hozzám. Ha akarod, írj. :D 16L
2013. nov. 20. 19:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Amit a többiek nem fogadnak el benned, az nem feltétlenül az intelligencia hiánya! Közös érdeklődési kör, közös téma, közös tolerancia. Elsősorban neked kell elfogadnod valakit ahhoz, hogy be, vagy elfogadjanak!
2013. nov. 20. 19:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem ragaszkodom ahhoz, hogy hozzám hasonló legyen, sőt az egyetlen igazi barátom az pont az én ellentétem, de én azt nem tartom barátnak akinek semmit tartása nincs, nem mondja meg nekem, hogyva valamivel nem ért eggyet, sőt engem kezd el utánozni mindenben. Ugyanis az egyik mostani "haverom" ilyen. A hozzá hasonlókban hogy találom meg az értéket, hogyha pont az én értékrendemhez hasonló az övék.
2013. nov. 20. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!