Vettem egy pár hangfalat 100ezerért, de hogyan használjam?

Figyelt kérdés

Eris E5

de sajnos nem nagyon van mély.

komolyan mondom olyan ilyen hangszóróval élni, mintha cukormentes vegetáriánus étrenden lenne az ember.

tini koromban elektronikus zenéket csináltam, sajnos az egyetem meg a munkahely kiütött a területről, de nem tudom pl hogyha már 25 évesen meg birtam venni ezt a hangfalat, hogyan kezdjem ujra a dolgot.

ugyanis ezen nem érzem a zenét egyáltalán.

2016. aug. 6. 11:11
 1/3 A kérdező kommentje:
*majdnem 100ezerért
2016. aug. 6. 11:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez a hangfal amit vettél egy stúdió monitor hangfal.Nem olcsó,de van drágább is.Elvileg tökéletesen valósághűen adja vissza a hangot.Lehet,hogy valamit máshogyan kéne beállítanod rajta!
2016. aug. 7. 16:20
 3/3 A kérdező kommentje:

háááát professzionálisnak éppen nem nevezném, max annak a kategoriának a belépőszintje

sajnos a mérete miatt nem jön belőle elég mély.

Persze megcsinálhatták volna, hogy amolyan "hifisen" szóljon és erőteljes legyen a basszus, de akkor meg már nem lett volna hű a hangzás.

Mert ugye egy ilyen hangfalnál az a lényeg, hogy ne csak a ticituci hangzás jöjjön belőle, hanem az egész spektrumba belelásson az ember.

nem is tudom miért gyártanak ilyen kis méretűeket, ha ugyis csak a hűtőméretű 8-10 colosakból jön emberi mértékű basszus.

2016. aug. 7. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!