Hogyan használjam a "titkot"? Ti hogyan alkalmazzátok?
Figyelt kérdés
Nagyon befeléfordulós ember vagyok. Ezt úgy értem, hogy állandóan azzal foglalkozom, hogy ki milyennek lát, milyennek tart, vajon szeretnek-e, kedvelnek-e, folyton ki vagyok akadva, hogy engem nem kedvel senki, stb... Állandóan másokkal foglalkozom, hogy miben jobbak mint én, és sokszor siránkozom ezen... TUDOM, hogy ezt nem így kellene, de úgy érzem, mintha a rabja lennék! Eckhart Tolle tanításait ismerve olyan érzés, mintha "az egóm annyira uralna engem", hogy szinte lehetetlen ebből kitörni. Nem kell ezen gúnyolódni, de tényleg így érzem... Ismerem a "titkot" meg a "gondolat erejét" meg a hasonló dolgokat, amiben valamennyire hiszek is...Viszont nem megy az alkalmazás. Én vagyok az a kis csíra, aki már majdnem kibújt a földből, de az utolsó pillanatban meghátrál. Hogyan legyek pozitív? Mi lebegjen a szemem előtt, hogy olyan környezetet teremtsek magamnak, amilyet szeretnék? Ti hogy csináltátok??2014. febr. 7. 02:50
1/5 anonim válasza:
Hány éves vagy? Hát igen amit leírtál elég gyakori sajnos :( Önbizalom hiányod van, de szerintem ezt te is tudod és azt is, hogy amit gondolsz magadról azt mutatod a külvilágnak is.Tehát a legelső lépés, hogy békülj ki saját magaddal tűzz ki magadnak célokat(nem olyan távlatira gondolok) és ha eléred az siker élményt okoz ami növeli az önbizalmad.Gondolkozz el azon, hogy mièrt is többek, jobbak nálad mások?? Ha úgy érzed, látod hogy nem kedvelnek az nem azért van mrrt te egy lúzer vagy és értèktelenebb mint bárki más hanem azért mert visszahúzódó önbizalomhiányos, önértékelés zavaros.Néz meg egy másik embert aki szerinted "több" 2 kar,2 láb, haj, szem, fül stb.. akkor?? Te is elèrhetsz akármit amif csam akarsz csak szeresd, ismerd önmagad mindenféle téren és ne hitess el magadról ilyen baromságokat! Ne foglalkozz senkinek a véleményèvel neked jó legyen és kész!! :)
2/5 anonim válasza:
Bocsi a hibákért telóról írok! Üdv : Vivi
3/5 anonim válasza:
Bocsi a hibákért telóról írok! Üdv : Vivi
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi Vivi! 23 vagyok. Amit írtál, azzal teljes mértékben egyet értek, jól látod. Ezzel igazából én is tisztában vagyok, de mindig újra és újra figyelmeztetnem kell magam erre.. Az a baj, hogy ha ki is tűzök célokat, nem sokáig tart az öröm/elégedettség, amit utána érzek :( Próbálok nem foglalkozni másokkal és próbálok pozitív lenni, most is pl Domján László 101 pozitív állítását hallgatom, ami engem megnyugtat a szöveg is , meg László hangja is :) Csak kíváncsi lennék, hogyan lehetne ez méghatékonyabb, mások hogyan érték el amit akartak..
2014. febr. 7. 13:28
5/5 anonim válasza:
Sajnos erre más varázsszer nincs:( csak az akarat és a kitartás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!