Kondizással az önbizalomhiány ellen?
Szerintetek ha én eléggé önbizalomhiányos és gátlásos vagyok akkor a rendszeres konditeremben való edzés segítene ezen? Azért gondolom így, mert ugye ha rendszeresen edzenék akkor előbb-utóbb izomnövekedést érnék el és hát ez ugye önbizalomnövelő tud penni és magabiztosságot is ad (úgy gondolom). Eddig még sosem edzettem túl sokat, ezért félek attól, hogyha rájövök az első pár alkalommal hogy nem vagyok valami erős akkor még csak alábbhagyna az önbizalmam és egyből feladnám az egészet. Szerintetek?
16/F
Jót fog tenni, de kell az elhatározás!
Az elején vagy látsz hirtelen növekedést vagy nem. Van, akin tényleg nincs semmi izom és az első pár edzés már látható, aztán hónapokig lassan növekszik. Van, akinél 1-2 hétig semmi, aztán megindul.
Szerintem először ne a növekedés legyen a cél. A cél az legyen, hogy képes vagy ezt vagy azt a gyakorlatot megcsinálni, akármennyire is fáradt vagy már és akármennyire is pihennél. Az ilyenek nagyot tudnak lendíteni az ember önbizalmán!
Aztán persze jön a növekedés is meg a csajok érdeklődése! :) De ehhez az kell, hogy ne hagyd abba.
Én a saját tapasztalatomat tudom leírni, remélem segít valamit.. mondjuk én 17f vagyok.
Kb. háromnegyed éve kezdtem el (nem ilyen újévi fogadalom, hanem mint nálad, önbizalomnövelési céllal), az elején átmozgató edzések, kaját is próbáltam mindig kicsit jobbá tenni. Kaja, pihenés, edzés legalább fél éve rendben van. Erő és izomnövekedés van, de elég kevés, nem lesz nagy eredmény sajnos rövid időn belül. A lényeg, hogy eddig az önbizalomhiányommal semmi nem történt, de edzek tovább, hátha lesz valami. (Félek, hogy nem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!