Lehetne ez ellen tenni valamit?
Az a problémám, hogy ha idegen emberek előtt, vagy eyáltalán emberek előtt kell beszélnem akkor folyton elvörösödök, így van ez felelésnél is és nagyon zavar, és ciki és ettől csak még jobban elvörösödök...és elég halkan is beszélek, még az osztálytársaim előtt sem merek annyira beszélni, és emiatt lelki terrorban tartanak, az önbizalmam már mínuszban van és párszor már sírtam is miattuk, és folyton csak kihasználnak és gondolom ha lenne önbizalmam, magabiztos lennék akkor meg tudnék szólalni normálisan, de igazából ez az én hibám, mert nagyon számít nekem mások véleménye (még azoké is akiket nem szeretek). Szóval ha van valami tanácsotok, hogy hogyan ne foglalkozzak mások véleményével azt kérlek írjátok le, mert nemhiszem hogy sokáig fogom még ezt bírni, pár hónapja volt is egy pánikrohamom és sajnos mindenki látta ahogy végigsírom az órát
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!