Valami jó beszólásminta homár osztálytársak ellen?
Eddig szinte mindenen röhögtek az osztálytársaim (vagyi csak a fiúk) de nem tudtam ezt félrerakni, mindíg zavart és pont ezért romlottak a jegyeim is. De mindjárt itt a suli. Az tuti, h alapból elkezdenek mindent kitalálni, meg mindennek elmondanak, sértegetnek (habár engem nemleet megsérteni) de azért idegesít. Milyen beszólásokkal vághatnék nekik vissza? Vagy mit tegyek ez ellen?
F/15
hát pl. hogyha azt mondják hogy "kapd be a f***om" akkor válaszolhatnád, hogy "ha lenne mit". Esetleg használj idegen szavakat, amiket nem értenek pl : "hímsoviniszta" ha személyesen jönnek oda célozgathatsz arra hogy mekkora homokviharba keveredtél.
De szerintem jobban jársz ha nem ereszkedsz le a szintjükre, mintha nem is neked dumálnának. Nálam bevált :3 XDD ha egyéb kérdésed van ezzel kapcsolatban írhatsz üzit, szívesen segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!