Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen durvák az emberek?...

Miért ilyen durvák az emberek? Felajánlottam egy nőnek hogy elviszem kocsival egy darabon, mert láttam hogy szalad, erre durván visszaszólt, hogy anyád.

Figyelt kérdés

Láttam hogy egy nő fut. Ráadásul nem is futott gyorsan, olyan kocogós tempóban haladt. Gondoltam segítek neki és felajánlottam, hogy elviszem egy darabon, hogy hamarabb odaérjen, vagy a buszmegállóig hogy ne késse le a buszt, de ahelyett hogy megköszönte, vagy udvariasan visszautasította volna, nő létére bunkó módon anyázott. Így akarjon az ember segíteni. Aztán meg csodálkoznak, hogy nem segítünk egymásnak.

Miért ilyen udvariatlanok az emberek?

2016. júl. 31. 09:47
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
97%
Eddig azt hittem nincs nálam betegebb felhasználó ezen az oldalon, de most konstatáltam, hogy van. Ez azért elég durva, főleg, hogy az illető nem viccből, hanem komolyan gondolta ezt a kérdést. Egy kicsit félelmetes, vajon honnan és mikor engedték ki?
2016. júl. 31. 11:24
 32/34 anonim ***** válasza:
96%

"Valóban sportosan volt felöltözve, de a kocogásnak meg mi értelme lenne? Értelmes ember nem csinál öncélúan dolgokat, akkor fut, ha siet valahova."

HAHAHA, ezen most tök jót nevettem :D Kérdező, te hol élsz? Szerinted senki nem kocog, hacsak nem siet? Menj már el egy tetszőleges nap a Margitszigetre, nézd meg azt a sok hülyét, aki ott öncélúan fut, anélkül, hogy el akarna érni egy buszt. :D Ez a mondatod olyan volt, mintha egy óvodás írta volna. Ezek szerint szerinted mindenki, aki sportol az hülye? Vagy mindenki, aki öncélúan művészeti dolgokat hoz létre, az nem értelmes ember? Ha én leülök zongorázni, csak úgy, cél nélkül, hogy élvezzem a zenét, akkor én hülye vagyok?

2016. júl. 31. 19:53
 33/34 anonim ***** válasza:
18%

Ma már nem szokás segiteni a másikon. emberek nem ismerik ezt a dolgot, ezért nemtudta hogy lereagálni.

Ez van, erre van igényük az embereknek h sz.rúl bánjanak velük, ezt szeretik, ez a megszokott kerékvágás. De változás, ebből kijönni 0 igény, Jó mindenkinek ahol van, a saját szrába fürdeni

2016. júl. 31. 23:42
 34/34 anonim ***** válasza:
96%

1. Olvasd el a válaszokat is, időközben kiderült, hogy a kérdező nem segíteni akart.

2. Mikor volt divat, hogy futó embereknek felajánljuk, hogy elvisszük valahová kocsival? Ha stoppost veszel fel, az oké, de te például csak úgy fel szoktad ajánlani a fuvart, ha meglátsz egy futó embert?

3. A kérdésben szereplő futó valójában épp sportolt, szóval miben is kellett volna segíteni neki?

2016. aug. 1. 00:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!