Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen durvák az emberek?...

Miért ilyen durvák az emberek? Felajánlottam egy nőnek hogy elviszem kocsival egy darabon, mert láttam hogy szalad, erre durván visszaszólt, hogy anyád.

Figyelt kérdés

Láttam hogy egy nő fut. Ráadásul nem is futott gyorsan, olyan kocogós tempóban haladt. Gondoltam segítek neki és felajánlottam, hogy elviszem egy darabon, hogy hamarabb odaérjen, vagy a buszmegállóig hogy ne késse le a buszt, de ahelyett hogy megköszönte, vagy udvariasan visszautasította volna, nő létére bunkó módon anyázott. Így akarjon az ember segíteni. Aztán meg csodálkoznak, hogy nem segítünk egymásnak.

Miért ilyen udvariatlanok az emberek?

2016. júl. 31. 09:47
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
15%
Nem érted, 9-es! Nem azzal van baj, hogy visszautasította, hanem azzal, ahogy visszautasította. Mégis miféle veszélyt jelentett volna rá nézve, ha udvariasan azt mondja, hogy "kösz, nem"?
2016. júl. 31. 10:20
 12/34 anonim ***** válasza:
11%
nem kell senkinek segiteni ennyi ... ha baja van az az ő baja ha meg nekem van bajom az az én bajom majd valahogy megoldom ...
2016. júl. 31. 10:21
 13/34 anonim ***** válasza:
45%
Itt nem a visszautasítással van a baj, hanem annak módjával. Ha engem anyázott volna le valószínűleg kiszállok a kocsiból, utánakocogok aztán lecsavarok neki egy nyaklevest.
2016. júl. 31. 10:29
 14/34 anonim ***** válasza:
91%

"Itt nem a visszautasítással van a baj, hanem annak módjával. Ha engem anyázott volna le valószínűleg kiszállok a kocsiból, utánakocogok aztán lecsavarok neki egy nyaklevest."

Szóval egy udvariatlanságra bűncselekménnyel válaszolnál? Okos vagy.

2016. júl. 31. 10:37
 15/34 anonim ***** válasza:
96%

Ja, szóval egy nő éppen kocogott, te meg szóltál neki, hogy elviszed autóval. Hát ezt nyilán beszólásnak vette és visszaszólt.

Na meg egyébként sem ülünk be idegenek autójába. Főleg a mai világban.

2016. júl. 31. 10:38
 16/34 anonim ***** válasza:
20%

11-es vagyok. Aki lepontozott, leírná azt is, hogy miért?

Egy szóval nem állítottam, hogy be kellett volna üljön egy idegen kocsijába, akkor mégis mi bajotok van azzal, amit írtam? Az, hogy szerintem nem feltétlenül jó dolog anyázódni valakivel, aki épp segítséget ajánl fel?

2016. júl. 31. 10:42
 17/34 A kérdező kommentje:

Látom nem veszitek le a lényeget!

Én is sejtettem, hogy valószínűleg kocog, csak mivel szerintem ez egy haszontalan marhaság, ezért viccből megkérdeztem, hogy elvihetem-e. Erre ő igencsak tapló stílusban reagált. A bajom az, hogy miért kell rögtön bunkónak lenni. Megtehette volna azt is, hogy nevet egyet és azt mondja hogy kösz nem. Nem kell rögtön anyázni.

2016. júl. 31. 10:46
 18/34 anonim ***** válasza:
97%

16: Olvasd el a kérdező hozzászólását. Abból egyértelmű, hogy a nő kocogott, ő meg kvázi beszólt neki, hogy elviszi autóval.

Mert, hogy szerinte nem fut senki csak úgy, csak ha siet.

Mondjuk egyébként szerintem totál kamu. Ilyet senki sem gondolhat, hogy csak az fut, aki siet.

2016. júl. 31. 10:47
 19/34 anonim ***** válasza:
98%

17: Mert ő nem gondolta viccesnek.

Én nem futok, mert utálok, inkább mást sportolok. De van olyan ismerősöm, aki naponta fut. Állandóan beszólnak neki, autósok, gyalogosok, autósok dudálnak, stb. Valószínűleg ennek a nőnek sem te voltál már az első, aki beszólt valamit, ezért már nem tudta poénnak venni, mert már unja.

2016. júl. 31. 10:48
 20/34 anonim ***** válasza:
11%

"Szóval egy udvariatlanságra bűncselekménnyel válaszolnál? Okos vagy."

Mióta bűncselekmény valakit nyakon vágni? :) Provokálás után kapna.

2016. júl. 31. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!